Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ακομα και οι αναπολουντες των παχαιων καρναβαλων (και δεν ειναι λιγοι αυτοι να ειστε σιγουροι) καταλαβαινουν οτι φετος τα μετρα δεν ειναι ιδια και οι συνθηκες ειναι οι χειροτερες απο οικονομικης αποψης.

λιγο η κριση που δεν αφηνει περιθωρια για χρηματοδοτησεις, λιγο ο καλλικρατης που πιαστηκε αδιαβαστος σε πολλα ακομη ποιο σοβαρα πραγματα, λιγο τα χρεη η κακοδιαχειρηση και οι μαυρες τρυπες (κατα πως λενε) δινουν δικαιολογια σε ολους οσους δεν μπορεσαν φετος να οργανωσουν κατι αξιο των προσδοκιων που δημιουργηθηκαν την περασμενη 10ετια (φταιει συγουρα και ο ΜΟΓ που δεν ξεκαθαρησε την θεση του νωριτερα)

απο την αλλη...η οργανωτικη επιτροπη!!! που...βιαστηκε να διαχωρησει την θεση της και να ριξει κι αλλο λαδι στην φωτια οσων ηταν ετοιμοι να κατασπαραξουν το ''αγαθο'' με μονη προταση το χυδαιο του τιποτα.

και ολοι να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και να αντικαθηστουν την κακια τους την ανυπαρξια τους και την μετριοτητα τους με την ''φιλοδοξια-συμφερον'' του roc.

εχουμε λοιπον καθε λογο να μην περιμενουμε πολλα και ειναι κατανοητο, οπως κατανοητη ειναι και η συμπαθεια μας προς ολους οσους προσπαθησαν με το τιποτα κατι να κανουν φετος, αλλα αλλο αυτο και αλλο να κανουμε το μαυρο ασπρο και να μηδενιζουμε κατα την παλαιογρεβενιωτικη συνηθεια οτι καλο γινοταν εξυμνωντας το τιποτα.

γιατι φετος δεν ειδαμε τιποτα, οποια και αν ειναι η δικαιολογια ,και μονο στην αφανεια και στην απομονωση του παρελθοντος ξαναγυρισαμε.

οι επισκεπτες ελαχιστοι και οσοι καταλαθος ηρθαν δεν τρελαθηκαν απ την χαρα τους....

το φαγητο...σουβλακια ala ΔΝΤ και μανιταροσουπα χωρις μανιταρια...

οι ορχηστρες ιμιτασιον βουλγαρικες...

παραλληλες εκδηλωσεις μηδεν (οι συλλογοι μας τιμωρησαν αναδρομικα)...

στον πεζοδρομο...μια απο τα ιδια...

ο φανος αν και αναψε δεν ζεστανε...

η φασολαδα ''κρυα'' και ο χαρταετος δεν σηκωθηκε...

και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ο φιλος μου ο κωστας αδειος φετος αν και δεν ειχε φορτηγα μπροστα του (δεν εφτεξαν αυτα αυτη τη φορα)...

για ολα ομως τα πραγματα υπαρχουν περισσοτερες απο δυο αποψεις και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οποτεας ελπισουμε οτι την επομενη χρονια θα εχουμε περισσοτερο χρονο και μερακι και εθελοντικη εργασια και χρημα και ανθρωπους να κανουν κατι παραδοσιακοτερο και καλυτερο...και ας μην μας αξιζει...και ας αποφευγουμε τις συγκρισεις που μονο θλιψη προκαλουν




Δεν υπάρχουν σχόλια: