Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

grevena....κάτι

Τελικά σε αυτήν την πόλη δεν μας συγκινεί τίποτα, μάλλον γιατί τα μάτια μας είναι κλειστά και τα αυτιά μας βουλωμένα. Όλα γύρω μας καταρέουν και οι γρεβενιώτες συνεχίζουμε να ζούμε την έτσι και αλλιώς μίζερη ζωή μας περπατώντας σαν ζόμπι χωρίς ψυχή στους βρώμικους και βρωμερούς αδιάφορους κατα τα άλλα δρόμους της άπνοης αυτής μικροσκοπικής ''πολιτείας''.


Και εκεί που σκάει το χειλάκι και βλέπεις τελικά κάποιες καλές προσπάθειες, κάποιους ανθρώπους που και κέφι έχουν και προσπαθούν και δεν ζητάνε τίποτα από κανέναν παρα μόνο να μοιράζονται την χαρά τους, την δημιουργικότητα τους και την δυναμική τους χωρίς να την επιβάλουν και χωρίς να...επιχορηγούνται γι αυτό, να που θα σκοντάψεις σε μια λακούβα, να σε ένα αφρισμένο τουμπανιασμένο και βασανισμένο τετράποδο ''φίλο'', να σε κάποιον ''αιρετό''-καλικάντζαρο της μετάΑνακατωσαρίων εποχής που απαιτεί να τον αναγνωρίζουμε σαν αρχή του τόπου και σαν δραγάτη στα αρχίδια μας και καλό μας Πατερούλη που έχει δικαίωμα να ''σκοτώνει'', να ''εκτοπίζει'', να ''καίει'' και να ''καταστρέφει''.
¨Όλες αυτές φυσικά είναι πρακτικές που τις έχουν διδαχτεί από τους μπαμπάδες τους, τους γνωστότερους και μεγαλύτερους αντεροβγάλτες της εμφυλιακής περιόδου που κληροδότησαν στα, άξια, τέκνα τους εκτός από το σπέρμα του διχασμού και τα βαμένα κόκκινα χέρια από το αίμα αδερφών, φίλων και συγχωριανών.
Και πώς να μην είναι ρατσιστής, πως να μην είναι αδιάφορος για την ζωή και την ύπαρξη άλλων ανθρώπων ή ζώων, πως να μην είναι κακόψυχος, παραδόπιστος και φασίζοντας κάποιος που μεγάλωσε με το μίσος. Μίσος κατά των διπλανών του κατά της οικογένειας του κατά του ίδιου του  εαυτού τελικά!
Και γύρω τους, όλοι εμείς κοιμισμένοι και βυθισμένοι σε λήθαργο και αποχαύνωση να τους ανεχόμαστε να υπομένουμε και να περιμένουμε να ξαναγίνουν εκλογές για να τους ξαναψηφίσουμε.
Α και μιας και μιλάμε για μαλάκες, να μην ξεχάσω να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ακόμα  αμετανόητου. Είχαμε τον δόκτωρ Ψιττακό (αν σας παραπέμπει στον Πατακό...καμία σχέση...μην ισσοπεδώσουμε την τιμημένη γενιά του πολυτεχνείου τόσο πια, παπαγάλο εννοώ) έχουμε  στα ηλεκτρονικομιντιακά δεδομένα της πόλης κι άλλη μία υπερπαραγωγή.
Άλλος ένας που χρησιμοποιεί την ψήφο του Ελληνικού λαού (εδώ γελάμε φυσικά έτσι κι αλλιώς).
Ένα έχω να πω, καθαρά και ξάστερα,...Φτιούσας λαμόγια!
Αμ το άλλο...εκεί που είχαμε συνηθίσει με σοβαρές ειδήσεις, εκεί που μαθαίναμε επιτέλους με πόσους πακιστανούς πηδιόταν η 50αρα στην Κομοτινή και σε πια στάση κάρφωνε ο γέρος την υπηρέτρια στην Πάτρα.
Βλέπαμε και κανένα καμουφλαρισμένο κωλαράκι, λίγο βυζί και κανένα καυτό βιντεάκι...
(είναι γνωστό όμως πως μόνο εμείς δε καλυπτόμαστε-είπαμε πληθυντικός του λεβεντομαλάκα- πίσω από τον μανδία της σεμνοτυφίας και παρουσιάζουμε το γυναικείο σώμα και την ερωτική πράξη όχι μέσα από μια κλειδαρότρυπα αλλά κατευθείαν γιατί το γουστάρουμε αλλά και γιατί η τέχνη δεν περιορίζεται στην τζοκόντα)
...έρχονται τώρα να ταράξουν τα νερά οσάν μονομάχοι οι υπέρ και οι κατά του δημάρχου και να ορθώσουν τον ''πολιτικό'' τους λόγο αλλά και την σκασίλα του...ενδιαφέρον ήθελα να πώ για τα όσα δρώμενα στην...μικρή μας πολιτεία....
ε ρε νούτσος που σας χρειάζεται έχω να πώ εγώ...εκτός αν δεν σας πειράζει να περπατάτε τοίχο τοίχο γιατί... (ως γνωστόν στο χωριουδάκι μας τα spicy νέα κυκλοφορούν και διαδίδονται σαν τον ιό)
Βαρέθηκα αλλά το ευχαρηστήθηκα...έβγαλα το άχτι μου και σας καληνυχτώ
γατάκια...ε γατάκια!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: