Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

www.paokgate4.gr


ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Μετά απο μία άκρως ΠΑΟΚτσήδικη και ψυχωμένη εμφάνιση η ομάδα πέτυχε το στόχο της, αφού κέρδισε τον τραγικό Ολυμπιακό με 1-0 και πέρασε στους 4 του κυπέλλου. Το κρίσιμο γκολ πέτυχε μετά απο εξαιρετική ενέργεια ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει και να δείχνει τις ικανότητες του. Για το ματς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, χάσαμε 2 κλασικές ευκαιρίες και δεν κινδυνέψαμε καθόλου απο τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας, στραγγαλίσαμε τους παίκτες με τα κόκκινα, πετύχαμε το γκολ και πήραμε την πρόκριση. Έτσι απλά και ωραία. Όλοι οι παίκτες είχαν πάθος, όρεξη και κίνητρο για την κούπα κάτι που μας χαροποιεί αφάνταστα γιατί πλέον ο στόχος της κατάκτησης του κυπέλλου έχει κλειδώσει στο μυαλό ΟΛΩΝ των μελών της οικογένειας του συλλόγου. Επόμενος αντίπαλος για το θεσμό του κυπέλλου η ΑΕΚ, ενώ για το πρωτάθλημα παίζουμε με τον βάζελο την προσεχή Κυριακή.

Δεν μπορούμε σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 να μην αναφερθούμε στην παρουσία χιλιάδων αστυνομικών και οχημάτων κάθε είδους και χρώματος που ζήτησε και πέτυχε ο νεόκοπος ευτραφής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αστυνομικό χολιγουντιανό υπερθέαμα που έγινε στην Τούμπα είναι η ουσία της δημοκρατίας. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα οπαδέ του ΠΑΟΚ. Όταν η δημοκρατία δεν σε καθηλώνει σπίτι σου μετά απο άφθονες ώρες κουραστικής εργασίας (για τις οποίες αμείβεσαι με ψίχουλα και πιθανόν ανασφάλιστος), όταν η δημοκρατία δεν σε εντυπωσιάζει με την ιδέα να βρεις φράγκα για να αγοράσεις κάποτε τα άπειρα προϊόντα τα οποία μάλλον δεν έχεις ανάγκη, όταν η δημοκρατία δεν σε πείθει πως η φωνή της αλήθειας είναι τα όσα λένε τα αξιολύπητα παπαγαλάκια της (τύπου Πρετεντέρη, Τράγκα και Τρέμη) στα ΜΜΕ του Λαμπράκη, του Μπόμπολα, του Κουρή, του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου, όταν η δημοκρατία αδυνατεί να σου εξηγήσει πόσο «δημοκρατικό» είναι το να κυβερνάει ένα κόμμα που ψήφισαν λιγότεροι απο 3 εκατομμύρια στις τελευταίες εκλογές σε μία χώρα 11 εκατομμυρίων, τότε η δημοκρατία ξεμένει απο επιχειρήματα και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό είναι η μέγιστη δυνατή χρήση βίας απέναντι στον κάθε ένα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει αυτό το σάπιο σύστημα. Όσα προαναφέρουμε παραπάνω δεν έχουν φαινομενικά σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι το λιγότερο αφελής, για να μην πούμε ηλίθιος, όποιος νομίζει ότι μπορεί να εξηγήσει το αστυνομικό χολιγουντιανό υπερθέαμα της Τούμπας μένοντας στα του αγώνα.

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας σε όσους δεν μάσησαν απο τα στημένα δημοσιεύματα, το κλίμα τρομοκρατίας και τις δηλώσεις του κάθε σχετικού και άσχετου και βρεθήκαν έξω απο την Τούμπα για να προασπίσουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος του λαού του ΠΑΟΚ. Χαιρετίζουμε τα 500 με 1000 αδέρφια μας που βρέθηκαν σε δρόμους και στενά σε Κλεάνθους, Διαγόρα, Λαμπράκη και Διογένους και ύψωσαν το ανάστημα τους απέναντι σε πολλαπλάσιες αστυνομικές δυνάμεις. Δηλώνουμε την περιφρόνηση μας για όσους μείνανε για ακόμα μία φορά στα εύκολα λόγια του ραδιοφώνου και τα ανώδυνα ποστ του διαδικτύου. Την ιστορία ανέκαθεν τη γράφανε ισχυρές μειοψηφίες και όχι πλαδαρές πλειοψηφίες. Τέλος υποσχόμαστε ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Για πάντα.

ΥΓ: Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο τρόπος που έγιναν οι προσλήψεις των αστυνομικών που ήρθαν στην Τούμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: