Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011



4 δοκάρια κι ένα «παλούκι»!


Άμα έχεις συνηθίσει στα «παλούκια» και τα γουστάρεις τρελά, όλο και κάπου θα βρεις ένα να «καθίσεις» είτε αυτό είναι από μαύρο, είτε από Πορτογάλο.!!

Αυτό ξέρει να κάνει ο Βιερίνια από τότε που ήρθε στην Ελλάδα για την γνωστή ιερόδουλη της Ευρώπης, τον μεγαλύτερο «πελάτη» του ΠΑΟΚ και είπε να τους κεράσει ένα.!!

Βλέπεις εδώ και χρόνια περνάνε στα βοοειδή δίποδα που χειροκροτούν από την κερκίδα, την τρελοκοτσιδού (Πάντελιτς), τον γελωτοποιό Μιραλάς και κάτι ψευτό μάγκες τύπου Τοροσίδη, Αβραάμ.

Για τον πιο ηλίθιο κομμάτι του οπαδικού ελληνισμού να μην μιλήσω. Τι να πεις για αυτούς που έχουν να δουν Τούμπα από τότε που είχαμε Χούντα στην Ελλάδα. Τα έχουμε πει άλλωστε αυτά, «μαγκιά εξ αποστάσεως» ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη τους συνήθεια, γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Τελείως γραφικοί και με 100% φιλική διαιτησία απεδείχθηκε για μια φορά ακόμα πως το άδικο δεν συγχωρείται. Κάτι τέτοιες ομαδούλες όπου τις πετυχαίνεις πρέπει να τους χαρίζεις το «παλούκι» σου, για να κάτσουν.!!

Παίξε τώρα με το paokmania και τη William Hill με bonus πρώτης κατάθεσης 100€ στα σπορ + 15€ δωρεάν καζίνο!

Η «ερωτική» σχέση των γαύρων είναι άλλο πράγμα. « Χύνεις» δάκρυα από ...έρωτα.!! Ως εδώ όμως, γιατί ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνεχίσει την πορεία του!

Η ρεβάνς της Τούμπας θα είναι το κάτι άλλο. Δίχως ίχνος υπερβολής το μόνο που πρέπει να φέρουν οι γαύροι είναι το στεφάνι. Χώμα, νεκροθάφτη, φέρετρο και τα σχετικά θα τα βάλουμε εμείς και θα τους «θάψουμε» μια και καλή εκεί όπου για χρόνια ήταν «θαμμένοι» και κάποιοι «βρυκόλακες» τους έφεραν ξανά στην «ζωή» με το έτσι θέλω.

Αυτοί οι «βρυκόλακες» που χρόνια τώρα πίνουν το «αίμα» μας και πατούν επί πτωμάτων για να επιβιώσουν, αυτοί που ντροπιάζουν την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Σε αυτή την περίπτωση τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Ούτε ο νέος στημένος διαιτητής που θα φέρουνε, ούτε οι νέες μεθοδεύσεις που θα ξεκινήσουν από αύριο για επικείμενη τιμωρία της έδρας μας. Ότι και να γίνει είτε εντός είτε εκτός γηπέδου εμείς θα είμαστε εκεί..!

Πλέον την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας και εμείς έχουμε αποδείξει πως δεν δειλιάζουμε σε τίποτα, πόσο μάλλον στις γνωστές «κότες» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ1. Πολύ «μπουκωμένοι» οι γαύροι πάλι. Εμπρός από αύριο ΑΡΔ «ταΐστε» τα «πρόβατα» περί νίκης και πρόκρισης στην Τούμπα.!

ΥΓ.2 Καραπαπά , πονάει και ακόμα δεν συνήθισες..!!

ΥΓ.3 Την «άψογη» φιλοξενία εννοείται πως θα την ανταποδώσουμε σε όλους..!!

ΥΓ.4 Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον «δούλο» και καλύτερο «υπηρέτη» των γαύρων.

Να μην ξεχνιόμαστε γιατί τα «κατακάθια» σε αυτό τον τόπο περισσεύουν..

ΓΑΥΡΟΙ, Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ..!!

Moican4

Δεν υπάρχουν σχόλια: