Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

dexiextrem

Ξανάφυγε για διακοπές κι ο λαός υποφέρει

Από τις Γούβες Ηρακλείου όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, πληροφορήθηκε ο Παπανδρέου τα κακά μαντάτα της Κομισιόν για την Οικονομία. 


Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας το οικονομικό επιτελείο απέτυχε παταγωδώς στο μέτωπο των εσόδων γι΄ αυτό πρέπει να βρει ακόμη 4 δις ευρώ έως το τέλος του έτους, για να μειωθεί το Έλλειμμα στο 8,1% αν θέλουμε φυσικά να πάρουμε την τρίτη δόση. Αυτά τα λεφτά, αφού δεν μπορούν να εισπραχθούν από την παρούσα φοροεπιδρομή , θα εισπραχθούν αναγκαστικά από νέα μέτρα, δηλαδή από μειώσεις μισθών και συντάξεων και μεγάλη αύξηση του ΦΠΑ.

Κι όμως αυτός ο άνθρωπος που έχει εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας και βλέπει τον λαό να υποφέρει τα πάνδεινα και να έχει μπροστά του ακόμη χειρότερα, παράτησε το τιμόνι και έφυγε ξανά διακοπές για να κάνει κανό στο Ηράκλειο, άγνωστο για πόσες ημέρες ακόμη.

Καλά, δεν του έφταναν τρεις εβδομάδες στην Πάρο, τον Πόρο, την Κίμωλο και αλλού; Δεν του έφταναν τα τόσα Σαββατοκύριακα από τον Μάιο μήνα; Έχει τόση ανάγκη να ξεκουραστεί την ώρα που ο λαός υποφέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: