Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


οταν ελεγε η κυβερνηση οτι ειναι ανοιχτη στην συγχωνευση τραπεζων ωστε να ειναι ανταγωνιστηκες και ισχυρες μαλλον ηθελε να μας προετοιμασει για την παραδοση (χαρισμα) στον κυριο Σαλλα δυο τραπεζων, που παρα τις προσπαθειες απαξιωσης των επι (ικανου και καθολου τεμπελη) κ.σιμιτη,  παραδοθηκαν απο την Ν.Δ. (του ακαταλληλου Καραμανλη) ανταγωνιστηκες και με θετικο προσημο .

και- το καθολου παραδοξο -πανηγυριζουν σχεδον ολοι του πολιτικου συστηματος απο ακρον εις ακρο αφου ειναι πια συνηθισμενοι στον ανασκολοπισμο που καποιοι(σωκρατηδες ο μιχαλακης τωρα, η siemens μια ζωη) τους επεισαν ολα αυτα τα χρονια οτι ειναι παραφυσην sex αλλα που αυτοι ως προοδευτικοι εκ δεξιων κεντρου η αριστερων ορμομενοι το εχουν αποδεχτει (καθηστερημενα οι αγαμητοι) ως ερωτα! 

πρεπει ομως να σπευσουν ολα αυτα τα λαμογια να νομοθετησουν αμεσα εναντια στο παλουκωμα, αφου ο περι ευθυνης υπουργων δεν θα τους προστατευει πλεον και θα ειναι αργα οταν ανακαλυψουν οτι ποναει και δεν εχει σχεση με πισωκολλητες σεξουαλικες στασεις!

Υ.Γ.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Κ.ΣΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ 700.000.000 ΕΥΡΩ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: