Σάββατο 29 Μαΐου 2010

διαβασα στον grevenioti :

Οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουμε η φετινή συμμετοχή στη Eurovision να είναι η τελευταία για τη χώρα μας: Όχι μόνο ως περικοπή δαπανών, αλλά και ως μέτρο βελτίωσης της διεθνούς μας εικόνας, ως πρωτοβουλία για ένα πιο ουσιαστικό πλησίασμα των Ευρωπαϊκών πολιτισμών.  

μερικα σχολιακια επ αυτης της αποψης που ειναι οπως εχω υποψιαστει αποψη που ασπαζεται και ο γιωργακης ,ο ΓΑΠ ντε...

  • καλα μας τα ειπαν για τα εξοδα και τα μπλα μπλα...για τα εσοδα δεν υπαρχουν στοιχεια? αυτη η ρημαδο ΕΡΤ μονο για τα τρομερα και φοβερα εξοδα της δινει στοιχεια? (μηπως ετσι εξηγουνται τα 120 λεπτα του ευρω!!!)
  • τι ακροαματικοτητες κανει η προβολη του τελικου της eurovision και ποσα στοματα απο τα ιδιωτικα καναλια ταιζει?
  • ενα απο τα 5 μεγαλυτερα τηλεοπτικα γεγονοτα στον κοσμο δεν ειναι πολιτιστικο γεγονος? γιατι να ειναι ο τελικος του παγκοσμιου κυπελου ποδοσφαιρου δλδ?
  • η Γαλλια,η Μ.Βρετανια, η Γερμανια, η Ισπανια, ποσο μικροτερη πολιτιστικη ταυτοτητα εχουν? (μαλον η χρηση αυτου του επιχειρηματος ειναι ατυχης και δυσκολα καποιος θα συνεκρινε χωρες γι αυτον τον λογο, και δεν θα εβαζε την Ελλαδα στις πρωτες θεσεις( πολιτικη καταπτωση και φτηνια δεν ακυρωνει την πολιτιστικη ταυτοτητα της χωρας μας δες Θεοδωρακη, Χατζηδακη ,νομπελ λογοτεχνιας και τετοια!!!)

καποιοι δεν θελουν να ακουγεται το ονομα της χωρας μας στο εξωτερικο και τους ενοχλει οποιαδηποτε εκδηλωση με εθνικο χαρακτηρα

καλο θα ηταν ομως πριν αποφασισουμε να γνωριζουμε τι θελουν και τι αρεσει και στους Ελληνες...

να τελειωνει καποτε η δικτατορια της οικτρης μειοψηφιας...

να επιστρεψει αμεσα η εθνικη μας ομαδα ποδοφαιρου απο την νοτιο αφρικη ή τουλαχιστον να ειναι αυτη η τελευταια φορα που συμμετεχουμε σταματοντας ομως να ονομαζουμε την ομαδα ''εθνικη'' να ξυλωσουμε το εθνοσημο απο το στηθος της φανελας της και να υποχρεωσουμε να συμμετεχουν, τουλαχιστον κατα το ημισι,μουσουλμανοι κ.α.αλλοθρησκοι,μεταναστες,μελαχρινοι και διαφορετικου σεξουαλικου προσανατολισμου παικτες (οχι οτι μεχρι τωρα κατι τετοιο απαγορευοταν αλλα αν ειναι να δικαιολογησουμε τον τιτλο μας ως ακρως ρατσιστικος και οπισθοδρομικος λαος ας το υπογραμμισουμε και ας το μεγαλοποιησουμε οσο μπορουμε! οπως λεει και ο Λοβερδος ...οφειλουμε να διαπραγματευομαστε και θεματα που δεν μας επισημαινουν οι της...φοβερης και τρομερης τροικας...με μνημονια και αλλα διαφορα τετοια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: