Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

τι γινεται με τα τεμπη ρε παιδια...εν μεσω εορτων και κοντα ενα μηνα τωρα?

εεε κ.μαγκριωτη σας χασαμε τελευταια!

υπαρχει κρατικος μηχανισμος?

υπαρχει συντονισμος?

κομενη στα δυο η Ελλαδιτσα μας για τοοοσο χρονικο διαστημα ουτε την περιοδο των ξεφουσκοτων ελαστικων του σιμιτη!

αλλα τουμπεκι οι καμπουροφοροι των αθηναικων μμε αλλα και οι πληρωμενοι ψευτοκονδυλοφοροι της επαρχιας που μαζεψαν τα μπογαλακια τους αφου επιτελεσαν εργο κατα πως διαταχθηκαν απο το κομμα τους και ξεκοκαλιζουν το ζεστο πρασινο χρημα τους ....ετσι δεν ειναι βρε γερακι μπουφογερακο με τον φιλο σου τον δημαρχακο????

ποσο στεναχωριεμαι που οι βαριες και ανειλημμενες υποχρεωσεις σας δεν σας επιτρεπουν να μας τα πριζετε με την προπαγανδα σας και ανυπομονω να επιστρεψετε δρυμιτεροι (φανταζομαι πριν τις δημοτικες και νομαρχιακες εκλογες) ο ενας συνταξιουχος και ο αλλος απολυμενος χτυπημενος απο την κριση να μας ανοιξετε τα ματια με τις πρασινοφανφαρομαλακιες σας πρασινοφρουρακια της πουτσας!

δεν πηρατε ομως παραδειγμα απο τον γιατρο που επιμενει στις επαλξεις (με εναν τονο πικριας θα ελεγα γιατι η πορτα που εφαγε ηταν μασιφ και την εφαγε στα μουτρα!)


2 σχόλια:

velos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

βρε ηλίθιε ψευτοαριστοφανη που ζεις ? μήπως ζεις ακόμη στην εποχή του 2007?, και δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει σήμερα? Μήπως είσαι ένα από τα τρωκτικά που εκτρέφει ο νομάρχης η ένα από γουρούνια του που υπηρετεί στο γραφείο τύπου
του χοιροστασίου του? Κάτσε διάβασε μάθε ρώτησε και μετά ανακοινώνεις τις ηλιθιότητες σου
geraki