Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009


Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενα σπιτι οπου ειχαν κανει καταληψη τα ποντικια και ζουσαν καλα κλεβοντας και λεηλατοντας τους ενοικους του, που απεγνωσμενα προσπαθουσαν να απαλλαγουν.

Ενα πρωινο μετακομισε στο σπιτι τους ενα χαρουμενος μεγαλοσωμος γατος, που ηταν και η τελευταια τους ελπιδα για να καθαρισει το σπιτι απο τους ποντικαραδες!τον ονομασαν Φωλ και του αναθεσαν να κυνηγησει και να εξαφανισει τα παρασιτα!

Ο Φωλ αν και καλομαθημενος και χορτατος γατος ηξερε να κανει καλα την δουλεια του και αφιερωνε τοσο χρονο στο κυνηγι οσο χρειαζοταν για να τα ξεπαστρευει και να γινει ο φοβος και ο τρομος!

Τα λιγα που απομειναν εψαχναν να βρουν τροπο για να τον αντιμετωπισουν και αποφασισαν επιτελους να κανουν μια συνελευση!

Πολλες φωνες ακουστηκαν και οι νεαροι και απειροι ποντικοι σηκωναν το ''αναστημα'' τους νομιζοντας οτι ειναι ικανοι να τον νικησουν παραβλεποντας τον τρομο στα ματια των γεροντοτερων.

γρηγορα αποφασισαν οτι οποια αντιπαραθεση αμμεσα με τον φοβερο και τρομερο Φωλ θα ηταν καταστροφικη και ετσι βρηκαν καλυτερη την δευτερη ιδεα...να κρεμασουν δηλαδη ενα κουδουνακι στον γατο ετσι ωστε να τον ακουν απο μακρια και να κρυβονται οταν πλησιαζε. Ηταν τετοια η αποδοχη της ιδεας στις ταξεις των ποντικων που δεν μπορεσαν να κρυψουν τον ενθουσιασμο τους και ζητοκραυγαζαν χαρουμενοι.

Ομως η παρεμβαση του γεροντοτερου και εμπειροτερου ποντικου τους εκοψε την χαρα και εφερε μια σκια τρομου στα ματια ολων

ΠΟΙΟΣ  ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΣΤΟΝ φΩΛ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: