Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009


Κατα την διαρκεια της προεκλογικης εκστρατιας του για τις ευρωεκλογες το πασοκ (και πολυ νωριτερα), δεν ειχε εξαπολυσει μονο τα πρασινα παπαγαλακια οπως νομιζαν οι της δεξιας παραταξης, και πολυ ευστοχα αποτυπωσαν στην διαφημιση, αλλα και αλλα πολυ ποιο επικυνδινα ζωα, μερικα απο τα οποια εκαναν εντονα την εμφανιση τους και συμετειχαν στην παραπληροφοριση και στην μικρη μας πολη!

Ο σκοπος τους ηταν προφανεστατα να προκαλεσουν αναστατωση στην Ν.Δ. κατ αρχας, στην χώρα όμως γενικοτερα (μιας και ο σχεδιασμος ηταν κεντρικος) και να προκαλεσουν εκλογες με καθε τιμημα (αποκορυφωμα ηταν το παιχνιδι με τον υψιστο θεσμο του προεδρου της δημοκρατιας).

Δεν ξεχναμε τον λαικισμο της κραυγες και το μεγα συγονταρισμα απο ολα σχεδον τα μεσα του ηλεκτρονικου και εντυπου τυπου κατα την διαρκεια των επεισοδιων με τους αναρχικους τα χριστουγεννα μεχρι και προσφατως με τις πυρκαγιες!

Κατι τετοιο ζησαμε και στα Γρεβενα οπου με καθε ευκαιρια διναμιτιζοταν το κλιμα υπερ της Ν.Δ. σε ολα τα επιπεδα απαξιώνοντας το εργο του βουλευτη του νομαρχη του δημαρχου..ολων.

βγήκαν παγανια τα ορνια και αρχισαν να τρομοκρατουν με τις πτησεις τους τον ουρανο της πολης...

Οι πρακτικες ενδεικτικες του βαθυτατου κρατους που ειχε δημιουργησει το ΠΑΣΟΚ και που ουτε οταν ειναι στην αντιπολιτευση δεν χανει την δυναμη του!

Απαξιωση, παραπληροφορηση, κραυγες, ψευδη, τρομοκρατια και κυριως την αυστηρη τηριση του ρητου: ΓΑΤΟΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ!

Τρανο παραδειγμα το κλεισιμο της εγνατιας!!! εχουμε ξαναφερθει σε αυτο και δεν θα κουραζομαστε να αναφερομαστε μηπως και τελικα και κλεισει καποια στιγμη κανουμε το χατηρι στα ορνεα να επιβεβαιωθουν!

Αλλο παραδειγμα το κλεισιμο της σχολης αστυφυλακων...(εγω εχω την εντυπωση οτι επεκτεινεται!!!) και το στραπατσο οσων ματαιως ελπιζαν να ειναι τυχεροι!

Μηπως η ματαιωση της λειτουργιας (λογω της οικονομικης κρισης!!!!!!) του νεου συγχρονου ολοκαινουργιου και πανεμορφου σχολειου που...παρεπιπτοντως θα ανοιξει αυριο τις φρεσκοβαμενες πορτες του στα παιδια των Γρεβενων στις 10.30 (οπως μας πληροφορουν τα ενημερωτικα saits και blogs που ασχολουνται με την ενημερωση? και τα νεα? της πολης μας!!!)

Α ειναι και το αλλος δημιουργει και παραδιδει στον λαο και αλλος βλεπει οραμματα (για το φραγμα λεω ντε)

Και...πολλα πολλα αλλα...οι δρομοι, τα μουσεια με τους ελεφαντες , τα χιονοδρομικα κεντρα, το ιντερνετ!!!

Η τακτικη του να προλαβαινεις μια επιτυχια κατακρινοντας την πριν παρουσιαστει στους ψηφοφορους πετυχε τον στοχο της αλλα διαψευστηκε παντα και παντου παταγοδως!

Υ.Γ.ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ((ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΕΠΤΩΜΕΡΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ??? ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ), ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΤΕΤΑΤΕΤ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ...ΤΣΙΣΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗς ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ!!!

Υ.Γ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Ανακοίνωση Μαρίας Παπαγεωργίου  
grevena-γρεβενα 



Φίλες και φίλοι 
Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται μία νέα μεγάλη αλλαγή, μία νέα πορεία εθνικής ανάτασης.
 Με πολιτικές που θα υπηρετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με νέο όραμα, μεγάλες τομές και προοδευτικές μεταρρυθμίσειςμε το βλέμμα στην νέα γενιά, στο αύριο και τους πολλούς, για μία κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.
Σ’ αυτή την προσπάθεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Γιώργου Παπανδρέου,
Ο Νομός Γρεβενών, πρέπει να δώσει ένα ηχηρό παρών.
Χρειάζεται εκπροσώπηση που να μπορεί να στηρίζει το Νομό μας, να εκφράζει τις αγωνίες και τις προσδοκίες των ανθρώπων του τόπου μας, να εκφράζει το νέο και την νέα εποχή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην Ελλάδα.
Χρειάζεται δυνατή φωνή στο κοινοβούλιο.
Ήρθε η ώρα για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο Νομό μας.
Ελάτε να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή.
 Με φιλικούς χαιρετισμούς

 Μαρία Παπαγεωργίου
Υπ. Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Γρεβένων
Μέλος Εθνικού Συμβούλιου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Υ.Γ.2   ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....(μεσα στο μυαλο τους τουλαχιστον!)



Δεν υπάρχουν σχόλια: