Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

βγηκαν τα μαχαίρια...ακούω ...για το ποιός θα λάβει το χρίσμα με την ευκαιρια της κατάκτησης??? της έδρας στον νομό!!!!!!

είναι γνωστή η αλλαζονία των πασόκων θα μου πείτε κάτι που δεν έλειψε ακόμα και όταν ήταν στην αντιπολίτευση!

Μου θυμίζει τις μαχαιριές τις ύβρεις και τις κατηγορίες, που μέχρι και επέμβαση εισαγγελέα θα έπρεπε να είχαν προκαλέσει, όταν ερρίζαν για το χρήσμα του προέδρου του κόμματος τους.

Αυτός ο Βενιζέλος μόνο γαιδουρινή υπομονή μπορεί να έχει και αναισθησία (λόγω και σωματότυπου ισως) για να ανέχεται όλα όσα του έκαναν και του κάνουν οι...συντροφοι του (μαλλον γιατί τρώει περισσότερο απο άλλους)

Όλοι αυτοι φυσικά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...που στην περίπτωση μας είναι ο Γρεβενιώτης ψηφοφόρος ο οποίος δυστυχώς γι αυτούς θα κλειθεί να κάνει συγκρίσεις για να αποφασίσει...ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ λέω όχι παραφυλολογία, σκανδαλολογία και παπαρολογία...οι συγκρισεις γινονται επι πραγματικων και αδιαμφησβητητων μεγεθών που συνήθως τα μετράνε τρίτοι...

Τώρα αν εσείς πιστεύεται οτι συγκρίνοντας τον πασοκο κ. Τζιόλα με τον κ.Φώλια και λέτε οτι θα πάρει τη έδρα το πασοκ τι να πω?

μπορεί όμως να πιστεύετε οτι ο κ.Χανταβας π.χ. (που δεν τον βλέπω γιατί τον....έστειλαν κατα το κομψότερο) είναι άνεμος αλλαγής και νέο ρεύμα!!!

Θα πει κάποιος οτι παραδοσιακά σε έναν περιεφεριακό αγροτικό νομό, επαρχία δηλαδη, επικρατει το τάξιμο, το ρουσφέτι και το ΘΑ οπότε δεν είναι και το συγουρότερο ότι ο κόσμος θα κρίνει μέσα από συγκρίσεις και θα αποφασίσει αλλά με το πόσες ποτίστρες έκανε ο πάρεδρος κατά την περασμένη 4ετία και το κυριότερο από το άν θα προσθέσει το παιδί μας στους εργάτες του κρατικού εργοστασίου ινοσανίδας της περιοχής η στην ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα!

Ελα όμως που ο 'Ελληνας ωριμάζει και μεγαλώνει και εκεί στηρίζονται μόνο όσοι πιστεύουν στην πρόοδο...όσο για τους υπόλοιπους....χαλάλι τους!

υ.γ.

επειδή μίλησα για αγροτική περιοχή ένα όνομα θα αναφέρω...

Δρυς!

υ.γ.1

δεν κατάφερα ακόμα να θυμηθώ το όνομα του προηγούμενου Νομάρχη και δεν με βοηθάει κανένας σας....έχω βάλει και βραβείο!!!

μάλλον πρέπει να το κάνω ποιό ελκυστικό!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το όνομα του προηγούμενου Νομάρχη...Ρίνγκο Σταρ