Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010


δεν μπορω να πω οτι δεν το περιμενα η οτι επεσα απο τα συνεφα βλεποντας τον ''κ.'' αντωναρο και τον ''κ.'' κουλουρι να μαλακιζονται μπροστα στην φατσα μας οταν κατα λαθος παρακολουθησα την εκπομπη του ''κ.'' τριανταφυλοπουλου και εμεινα για να σπασω πλακα μιας και εχω αρκετα προβληματα για να βλεπω πως σφηνωσε το σκατο στο εντερο ενος ακομα παραξενου ασθενους στο greys anatomy!

τοσο καραγκιοζηδες ομως πολιτικοι εστω και αν ειναι κουρασμενοι αμφιθυμοι και τρομοκρατημενοι απο την μια μερια οσο αποτυχημενοι στραβοχυμενοι τσαμπα μαγκες απο την αλλη, δεν μου αξιζουν.

εγω δεν ψηφισα ουτε συμμετειχα σε διαδικασιες που εφεραν στη επιφανεια τετοιους φελους ουτε σε τετοιες που να τους δικαιωνουν!

ξαναγυρναω λοιπον στην ξενη  ιατρικη  σειρα για να δω εναν γεροξεκουτη που δεν μπορει να γαμησει και μια τελειωμενη απο χρονια γρια ξεπετσιασμενη  να πολεμουν και οι δυο το αναποφευκτο, δηλαδη το ξεφωνισμα...μα για μια στιγμη...κατι τετοιο εδειχνε και ο μακης....γαμωτο τελικα μια αντιγραφη ειναι και αυτο...κακης ποιοτητας μαλιστα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: