Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΩ Η ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ
ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ  ΑΠΛΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!



Aγωνιστικό Προσκλητήριο

Δημοκράτισσα και Δημοκράτη
Γρεβενιώτισσα και Γρεβενιώτη
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου τα διακυβεύματα δεν είναι μόνο η παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η ανάπτυξη, αλλά πρωτίστως η Δημοκρατία, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Αλληλεγγύη, η Ειρήνη και η Ασφάλεια Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλα αλλάζουν και κινούνται με μεγάλη ευκολία, χωρίς αντιστάσεις όπου προεξάρχουν το ανάθεμα, η οργή, ο θυμός, η απαξίωση των θεσμών, η καταστροφολογία και η ανευθυνότητα Επιχειρούμε ένα νέο ξεκίνημα!
Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, ήταν, είναι και θα παραμείνει παράγοντας ... ευθύνης, σταθερότητας και προόδου.
Δύναμή μας οι αρχές και αξίες μας, οι ιδέες μας και η λαϊκή συμμετοχή.
Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να παραμείνει αυτή η παράταξη ισχυρή και αδιαίρετη, δύναμη αποτροπής, ανατροπής και αλλαγών.
Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης!
Το δικαίωμα της εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, από τη βάση, τα μέλη και τους φίλους του είναι μια σημαντική κατάκτηση και δεν το απεμπολούμε ούτε το χαρίζουμε!
Η κρισιμότητα των στιγμών δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο εγχείρημα Παρά τους περιορισμούς επιλογής, δεν έχουμε άλλες επιλογές, παρά μόνο:
Συμμετοχή, Αγώνα και Νίκη!
Δημήτρης Ψευτογκάς
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ 2007 και 2009
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: