Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

δεν ακουω τον καποτε λαλιστατο,κυριο υπουργο τωρα  (κερια και λιβανια) φιλο του μπουφογερακα που κοπτονταν για τα καπακια των αποχετευσεων τις αρκουδες και τα πρασινα αλογα, να περνει θεση για τα οσα συνεβησαν στην εγνατια το τριημερο που περασε...!?!?!
αχρηστος ηταν, αχρηστος ειναι και αχρηστος θα ειναι οτι και να γινει ειτε ειναι αντιπολητευση ειτε ειναι (χαχαχα ετσι τους λενε τουςπασοκους οτι ειναι αυτοι κυβερνηση και οχι τα φιλαρακια τους απο τις τραπεζες του...''πρωθυπουργου'' μας πρωτου και καλυτερου)...κυβερνηση!
η μεγαλη πλακα ειναι ατυη του μαδημενου μπουφογερακα που παρολα τα ρεζιλικια του και τις κωλοπτουμπες του εχει το θρασος και μιλαει απο καιρου εις καιρον...ο γελιος!!!!
(και κατα καποια αστεια συμπτωση το κοματι αυτο της εγνατιας το εγινε επι πρωθυπουργιας Σημιτι, ξερετε του φιλου των αμερικανων και της goldman sachs και ειναι ενα απο τα ευκολοτερα κοματια του δρομου σε αντιθεση με το τεραστιο εργο πριν και μετα το Μετσοβο με τα δεκαδες τουνελ και γεφυρες με το μεγαλο υψομετρο και τον κατα πολυ βαρυτερο χειμωνα!!!)
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...















Δεν υπάρχουν σχόλια: