Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σοβαρά επεισόδια στον τόπο της στυγερής δολοφονίας
Από factorx στις 10/05/2011


(Ανανεωμένο) Έκρυθμη ήταν το βράδυ της Τρίτης η κατάσταση στην περιοχή όπου δολοφονήθηκε τα ξημερώματα ο 44χρονος άνδρας. Ομάδες ακροδεξιών επιτέθηκαν σε μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή και τους προπηλάκισαν. Έκλεισαν οι δρόμοι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Από νωρίς το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να κλείσουν
η 3η Σεπτεμβρίου, από την Μάρνης και πάνω και η Ηπείρου από την Αριστοτέλους.

Στη συνέχεια συγκεντρώθηκε αριθμός ακροδεξιών οι οποίοι επιτέθηκαν σε διερχόμενους μετανάστες ή σε άλλους που κατοικούν στα γύρω στενά και διατηρούν καταστήματα.
Ομάδα ακροδεξιών καταδίωξαν μετανάστη μέχρι την κατοικία του στην οδό Αλίτσης, έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και προκάλεσαν φθορές σε διαμέρισμα. Η κατάσταση ηρέμησε μετά από παρέμβαση αστυνομικών.

Οι ακροδεξιοί απέτρεπαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να καταγράψουν εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά των δημοσιογράφων. Προσπάθησαν ακόμη να προσεγγίσουν κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές, αλλά εμποδίστηκαν από την Αστυνομία.


Ηρεμία επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας, τόσο στο σημείο που έγινε η δολοφονία το άτυχου 44χρονου άνδρα σήμερα το πρωί, στην διασταύρωση των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, όσο και στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αναρχικών και ομάδων ακροδεξιών.

Στο σημείο της δολοφονίας αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται συγκεντρωμένοι κάτοικοι της γύρω περιοχής, στην πλειοψηφία τους, χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό. Στην περιοχή παραμένουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είναι έτοιμες να επέμβουν ανά πάσα στιγμή, αν συμβεί κάποιο νέο επεισόδιο.
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

δες εδώ-> 61 σχόλια στο Σοβαρά επεισόδια στον τόπο της στυγερής δολοφονίας

διαβάζω τα σχόλια στο αρθρο του antinews και τι συμπερασμα βγαζω...οτι το διαβαζουν και σχολιαζουν μονο φασιστες ρατσιστες και εθνικιστες ή

ειναι ιστος για τον πουτσο προδοτικοπρασινοπαπαγαλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: