Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΠΑΣΟΚΟΠΑΓΙΔΑ

η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο ή μηπως ολα γινονται με καποιο σχεδιο και εκ του πονηρου?

ειναι προφανες οτι ειναι και τα δυο...οι ανθρωποι ειναι ανικανοι και πονηροι σε βαθμο που τους καθιστα επικινδυνους καθε μερα και περισσοτερο.


φυσικα αυτο ειναι και το τυρακι που βαζουν στην παγιδα για να εξολοθρευουν τα ποντικακια, την καθε φορα ''ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια'' αντιπολιτευση στην χωρα μας, γιατι συμπολιτευση δεν ειναι και πολυ και ειναι τουλαχιστον αφελες να νομιζουν οτι μας ξεφορτωνονται με το επιχειρημα οτι η δεξια φταιει για ολα αφου τα μετραω και τα ξαναμετραω και βρισκω οτι οι...''προοδευτικες'' δυναμεις ειναι αυτες που κυβερνανε αυτον τον τοπο τα περισσοτερα χρονια αναμπαμ μπαμπανταμ και οτι ακομα και η εποχη της χουντας ειχε καταβολες τετοιες.

να μη μιλαμε για ΕΟΚ και ΝΑΤΑ και για συνδικατα και να μην σκανδαλολογουμε γιατι ειναι μακρια τα καταστοιχα και δεν εχουν τελος και παπαριες τυπου βατοπεδιου δεν πιανουν πια οχι γιατι ξυπνησαμε αλλα γιατι ο φασιστικος μηχανισμος δεν τις χρειαζεται, προς το παρον!

Και....εκει που μας χρωστανε μας περνουν-μια ζωη- και το βοδι...δεκαδες τα παραδειγματα.

βλεπεις π.χ. εντος ολιγων ημερων αποφασεις δικαστηριων και δικαστων που απ την μια κανουν ντα στον κ.Μαντελη ο οποιος παραδεχτηκε οτι μας εκλεψε και απ την αλλη καταδικαζουν το κ.-και αυτος-Ψωμιαδη επειδη ηταν φιλανθρωπος (εσβησε λεει προστιμο του κατα συρροην παραβατη επικαλουμενος ανθρωπιστικους λογους) και πρεπει τωρα εμεις που ψηφιζουμε πασοκ να βαλουμε τις αποφασεις στα δυο ακρα της ζυγαριας της τυφλης κυριας και να δειξουμε σε ολους οτι γερνει αναλογα με το βαρος και οχι αναλογα με τις προσταγες του νεοχουντικου καθεστωτος.

αλλα φευ και ουαι, να το μεγαλυτερο παραδειγμα εδω στον νομο μας οπου για αλλη μια φορα γινεται αληθεια αυτο που λεει ο λαος γατος γαμει και γατος σκουζει. και αντι να ζηταμε ευθυνες απο καθε υπευθυνο και να βριζουμε και να κακολογουμε ολους οσους μας οδηγησαν εδω και σερνουν τον κοσμο των Γρεβενων σε τετοιες περιπετειες, τι κανουμε? παταμε κλεφτα με το χερι μας την ζυγαρια για να γυρει προς την πρασινη μερια μπροστα στα ματια του ανημπορου να αντιδρασει χωριατη(Γρεβενιωτη Ελληνα), γιατι μας εχει αναγκη και για την αλλη φορα και κανει πως δεν καταλαβαινει (πρακτικες γνωστες σε καπνεμπορους ακομα και συντοπιτες μας που με τετοιους μαυραγοριτισμους εκαναν περιουσιες).

ομως ποιον εχω να θυμισω σε ολους αυτους...


και να συμβουλεψω να προσεχουν γιατι δεν ειναι μακρια η ωρα που θα βρεθει ενας η και περισσοτεροι αστραπογιαννοι να τους πεταξουν απο τις καρεκλες τους και να παρουν (πηδηξουν) και το κοριτσι.

Ας παραδειγματιστουμε ολοι απο τα οσα γινονται εδω και τοσους μηνες στην Κερατεα και ας γρηγορουμε. Ερχεται ο καιρος για το νεο πολυτεχνειο....απο καπου θα ξεκινησει...



Δεν υπάρχουν σχόλια: