Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΑΤΗΡΑΣ...

Ανθρωπος δυσπιστος και εκ φυσεως διστακτικος πως μπορει να πεταξει τα σκουρα γυαλια της τεμπελικης δυσκοιλιοτητας του και να δει πισω ή και ακομα καλυτερα μπροστα απο τα γεγονοτα και τα πραγματα που συμβαινουν γυρω του.

Ενας αλλος κυριευμενος απο το εγω του, νομιζει οτι αυτος εχει παντα το δικιο και οτι κανει το κανει σωστα, μονο που δεν το κανει ποτε.

ενας τριτος μουρτζουφλης και γκρινιαρης, προτιμαει να μη γινεται τιποτα απο το να γινεται κατι που γι αυτον δεν εχει ενδιαφερον ή αξια, μονο που τιποτα δεν  εχει γι αυτο ενδιαφερον και αξια!

Να και μερικοι ακομα που ειναι αδιαφοροι ασχετοι ανοστοι και αγευστοι και περνανε την μερα του πινοντας καφε χωρις να συζητανε και παρακολουθωντας reality μονο που χανουν το πραγματικο real που ειναι η ιδια τους η ζωη.

Αλλα και καποιοι, ακομα περισσοτεροι, που ολα τα νομιζουν αρνητικα και λαθος και που το μονο που κανουν ειναι να κρινουν και να κατακρινουν οποιον τολμησει να ριξει ενα βοτσαλο στην λιμνη και να αναταραξει τα νερα της (μιας λιμνης οπου αυτοι δεν ανηκουν αφου ειναι κολημενοι σε ενα  μικρο στασιμο λακουβακι με λασπονερο)

Και καποιοι που ισως ενοχλουνται οταν γινονται πραγματα για τα οποια αυτοι δεν υπεγραψαν και δεν πηραν το νομιμο αλλα και το (κυριως) παρανομο μερτικο τους.

Τετοιοι ή παρομοιοι ανθρωποι ειναι η πλειοψηφεια των κατοικων της μικρης μας πολης, οι συναδελφοι μας οι γειτονες μας οι φιλοι μας οι συγγενεις μας εμεις...εγω.

Αυτοι αποτελουμε τον επιφανειακο παγωμενο σκληροπετσο παλιακο γερασμενο και ακαμπτο φλοιο μιας κοινωνιας που εχει ολα τα φοντα να...στεγνωσει να ξεραθει και να καταστραφει.

Ομως κατι ακουγεται,ζεσταινει, ταρακουναει, ειναι ετοιμο να σκασει να εκραγει να ξεπεταχτει μολις βρει ενα ανοιγμα μια μικρη ρωγμη μια σχισμη στο τελμα μας...

ελπιζω να με παρασυρει και μενα και σενα και εμας...

ευχομαι οι πρωτες μερες να ειναι ιστορικες οπως και τοτε με τον ΜΟΓ και τα ανακατωσαρια...

σας ζηλευω σας χαιρομαι και σας υποσχομαι οτι θα γινω ενα κοματι σας οπως και οσο μπορω...

Υ.Γ.

τοσες ποιοτικες και πολλες εκδηλωσεις με την μια δεν μπορει παρα να αποτελει δειγμα γραφης αλλα και δηγμα στον ασπρουλιαρικο λαιμο της γεροντοκοροσυνης μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: