Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

εεελα μην ειστε βιαστικοι....θα μας τα πουν στις ειδησεις οι εγκριτοι μεθαυριο οταν θα τελειωσει η απεργια τους...τοτε θα μαθουμε ...οχι και τοσο ζεστα βεβαια τι εγινε ή τι περιπου εγινε προχθες στην Ελλαδα!

στα γαμηδια

  • BBC,CNN και ABC κάνουν αναφορά για τα επεισόδια που είναι σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας.
  • Οι διαδηλωτές της μεγαλύτερης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των τελευταίων ετών άρχισαν να αποχωρούν. Οι κουκουλοφόροι παίζουν κλεφτοπόλεμο στη Στουρνάρη και Σόλωνος. Η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Πολλές καταστροφές οχημάτων και μαγαζιών...
  • Κλεφτοπόλεμος” και οδοφράγματα στο Πολυτεχνείο - “Χωρίς ανάσα” το κέντρο από τα δακρυγόνa 
    - Κλειστή η Στουρνάρη από τους κουκουλοφόρους
    - Κλειστή από τα ΜΑΤ η Σόλωνος
    - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα παντού
    - Δεν κατάφεραν να ανακόψουν τη μεγαλειώδη πορεία του κόσμου
    - Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί έναναν προσαγωγέςΝεκρώνει σήμερα η χώραΚαθολική συμμετοχή στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
    Από factorx στις 15/12/2010


    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία σε πολλούς εργασιακούς χώρους άγγιξε το 100%. Ενδεικτικά αναφέρουν τους εξής εργασιακούς χώρους:

    ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ : 100%
    ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ:100%
    ΟΛΠ: 100%
    ΛΙΜΑΝΙΑ:100%
    ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ :100%
    COCA COLA:100%
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ ,ΕΥΔΑΠ το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε το 90%


    Η κυβέρνηση μέσω του μνημονίου δανεισμού δεσμεύθηκε και υλοποιεί μέτρα που επιφέρουν βίαιες ανατροπές στη ζωή των εργαζομένων και των συνταξιούχων, μέτρα που αυξάνουν δραματικά τον αριθμό των ανέργων.
    Ο πιο σκληρός και αδίστακτος ευρωπαϊκός νεοφιλελευθερισμός στο όνομα των ελλειμμάτων και του χρέους απαιτεί και επιβάλει σκληρά και αντιαναπτυξιακά μέτρα που βίωσαν ποτέ οι ευρωπαίοι πολίτες.
    Οι εργαζόμενοι μαζί με τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή και ακύρωση των απαράδεκτων αυτών πολιτικών.
    Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι αρνούνται να υποταχθούν στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ευρωπαίων ηγετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: