Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Και λίγες σου «έριξε»..!!
Συντάχθηκε απο τον/την Moican4
Σάββατο, 07 Αύγουστος 2010 15:49

Όλοι ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή ότι το μπουκέτο του Πάμπλο στην χαρωπή Βραζιλιάνα νοικοκυρούλα τότε ήταν μια φυσική αντρίκια αντίδραση στην ύπουλη αγκωνιά του φίογκο.

Φυσικά τα κατακάθια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι σαν εντολοδόχοι της πιο βρώμικης ομάδας που υπάρχει , έσπευσαν να υπερασπιστούν το καημένο το παιδί που δεν έφταιγε σε τίποτα.!! Από κοντά και ο κόσμος της ομάδας του οποίου το σανό αποτελεί το καθημερινό φαγητό του.

Βλέπεις ομάδα του δημοσίου είναι πως αλλιώς θα συνεχίσεις να βγάζεις το «ψωμί» σου αν δεν μιλήσεις για το άδικο που υπέστη η καημένη η ομάδα. Μέχρι και ο καράφλας κομπλεξικός που παριστάνει τον διαιτητή είχε μιλήσει λέγοντας «αν τον έβλεπα θα τον πυροβολούσα»..!!!!

Τι λες ρε..;Σοβαρά ..; Τολμήσαμε να πειράξουμε την «Μαρία την άσχημη» και θα μας πυροβολήσετε; Ούτε το 1/10 σε αξία δεν μπορεί να συγκριθεί ο φίογκος που κόστισε 10 εκ ευρώ και παρουσιάστηκε σαν τον υπερσκόρερ όλων των εποχών.

Με καριέρα που αγγίζει το πολύ Β΄ εθνική, θησαύρισε ο μάνατζέρ του που πούλησε έναν θεατρίνο, γραφικό, με ανύπαρκτες περγαμηνές αλλά με έντονη παρουσία στην παραλιακή, στα μπουζούκια και στα clubs.

Όταν έχεις παράδοση σαν ομάδα στα "φυντάνια", ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Με τυχαία σειρά θα αναφέρω τους καρεμπέ, ζε ελίας, τζιοβάνι, καστίγιο , ζάχοβιτς και από κοντά ο κηπουρός, ο αμανατίδης, ο ανατολάκης ενώ και πιο παλιά η αποθέωση του (ψευτό) τραμπουκισμού ο μητρόπουλος..


Όλοι αυτοί υπήρξαν «μπουμπούκια» και καλά παιδιά, όσο οι άλλοι είναι «επιστήμονες».. Η προχθεσινή γροθιά -στο Ισραήλ- της πιο «κότας» παίκτη που έχουμε δει έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι ο συγκεκριμένος, και λίγες «έφαγε» αν δεν έδινε τόπο στην οργή ο Πάμπλο καθώς με arkidia δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Ελλάδα χωρίς να προλάβει να έχει την τελευταία και αποχαιρετιστήρια «συνάντηση» με τον Πάμπλο. Κρίμα καθώς για ένα τέτοιο τσογλάνι πάντα σου περισσεύει μια κλωτσιά εκεί όπου ακριβώς του αξίζει.

Θα τον θυμόμαστε όλοι με ιδιαίτερη «αγάπη» και είμαστε σίγουροι πως ο επόμενος που θα τον αντικαταστήσει θα κάνει ότι είναι δυνατόν για τον ξεπεράσει. Ήδη η έταιρη βραζιλιάνα χορεύτρια dudu, έχει εκδηλώσει κατά καιρούς την επιθυμία να γίνει ο επόμενος «Τζαννετάκος» της ομάδας.

Ένα μόνο «σήμα» του αρκεί και ο Πάμπλο είναι έτοιμος. Πάντα ήταν και το έδειξε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: