Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ενα απο τα μεγαλα καρκινωματα, κατα την γνωμη μου, στην πατριδα μας τα τελευταια χρονια, ειναι η τηλεοπτικη και οχι μονο δημοσιογραφια.

ειναι τοσο φασιστικες οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν τα καναλια και οι καναλαρχες τους, με  αχυρενια, κανονικα υποχειρια, τους υπαλληλους τους δημοσιογραφους, που καταφερνουν να πειθουν την μαζα οτι ειναι ηλιθια, πειθοντας προτιστως και με μεγαλη επιτυχια τους ιδιους τους δημοσιογραφους αλλα και τους εαυτους τους!

για γελια και για κλαματα ηταν χθες το βραδυ η αντιδραση του πανελ στο μεγαλο καναλι κατα την διαρκεια των ειδησεων, αλλα κυριως της κυριας ολγας που κοντεψε να παθει εγκεφαλικο οταν ζητησε να παρεμβει ο υπουργος εργασιας, ουσιαστικα για να τους μαλωσει ολους που, αν και ψελιζοντας , εκαναν κριτικη στον εξαμβλωματικο τροπο με τον οποιο χειριζεται τις εργασιακες σχεσεις η κυβερνηση (της πλακας ) του.

ενδιαφερουσα θα ειναι και η, για αλλη μια φορα, θρασυτατη κωλοτουμπα των α(θ)λητικων δημοσιογραφων στα οσα θα σχολιασουν, μετα την νικη της εθνικης μας στην αφρικη!

εχω να προτεινω, κλεινοντας, αν καποιον εκπροσωπει το 40, 45% που στις δημοσκοπησεις ψηφιζουν τα δυο μεγαλα κομματα (περιπου στο 55-60% ειναι οσοι θα ψηφιζαν ενα κομμα απο τα 5-6 που μας δουλευουν ετσι κι αλλιως) να σταματησει να βλεπει τηλεοραση και να μην διαβαζει εφημεριδα γιατι ειναι ενας απο αυτους που η χουντα και ο φασισμος εχει καψει το μυαλο τους μεσα απο αυτην και δεν μπορουν να την χειριστουν.

παω να δω τον καραγκιοζη και θα δωσω και ενα ευρω περισσοτερο απο περισι γιατι ειμαι μαγκας ελληνας και τους εχω χεσμενους τους τρεις και τους φιλους τους.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: