Κυριακή 25 Απριλίου 2010

φλερταροντας με το πνευμα αντιλογιας θα ηθελα να καταθεσω μια σκεψη...
ολοι οσοι αντιτιθενται στην δημιουργια τριτου δημου στον νομο, το κανουν με το προσχημα οτι δεν θα αντεχε ενας μικρος δημος με κατοικους μονο...λενε...2000 να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της νεας εποχης και απο την αλλη εκφραζουν την βεβαιοτητα τους οτι θα βουλιαξει η πολη των Γρεβενων (κατ επεκταση ο δημος Γρεβενων!)!
εγω γιατι καταλαβαινω οτι τρομοκρατηθηκαν οι κρατουντες και κατεχοντες της πολης, που μεχρι τωρα το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να κλεβουν κοσμο απο τον ορεινο ογκο και να υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες που προσφερονται εκει.
ειναι παραπανω απο πασιφανες οτι τους ενδιαφερει η κουταλα και το προσωπικο τους συμφερον και τιποτα αλλο...οπως γινοταν παντα εξαλλου!
οχι οτι οι επιχειρηματιες στο βουνο σκεφτονται διαφορετικα αλλα τουλαχιστον ειναι μια ευκαιρια να παρουν το μελλον στα δικα τους χερια να ειναι ανεξαρτητοι απο τα βαριδια των χρεων, των υπερχρεωσεων, της δυσκινησιας και δισκοιλιοτητας ενος δημου Γρεβενων και να μην περιμενουν χρηματοδοτησεις αποφασεις και μοιρασματα απο ανθρωπους που καθονται σε καρεκλες και και δεν εχουν επαφη με το βουνο παρα για να βολταρουν με υπηρεσιακα 4Χ4 και με δωρεαν καυσιμο!
οι 2 δημοι συμφερουν αποκλειστικα μερικους στα Γρεβενα και επ ουδενι το 99% των πολιτων οι οποιοι δεν εχουν να κερδισουν σχεδον τιποτα...

Ε?

Υ.Γ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ...κατα δηλωση αυτων που τις εχουν τουλαχιστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: