Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

σσστ η γνωστή παλιά αρκούδα της πόλης ξυπνάει


Μου έρχονται στο μυαλό, εκεί στις αρχές της δεκαετίας, τα πρώτα Ανακατωσάρια στα Γρεβενά...

Άπειρες, για τα μέχρι τότε δεδομένα, μπάντες στους δρόμους από διάφορα μέρη του κόσμου, πυροτεχνήματα,  εξέδρες, διαφήμηση και συμμετοχές από καταξιωμένους ανθρώπους.

Άξιος συγχαρητηρίων ο Νούλης και ο ΜΟΓ (αν και υπήρχε ένας συγκεντρωτισμός που ενοχλούσε ακόμα και τότε) και όλοι όσοι βοηθούσαν εθελοντικά αφιλοκερδώς και με κέφι που σε εντυπωσίαζε...

Κάτι ψιλά ο Δήμος, κάτι ψιλά η Νομαρχία κάτι ψιλά οι βουλευτάδες

κάτι ψιλά και από τους πολλούς κατοίκους της πόλης (πράγμα που το συνηθίζουμε στα Γρεβενά αν πρέπει να συνεισφέρουμε), κάτι ακόμα ποιο ψιλά από τους μαγαζάτορες κυρίως του κεντρικού πεζόδρομου, οι μόνοι που κέρδιζαν ( πολλα χρήματα  μαλιστα) ουσιαστικά από το γεγονός.

Γιατι μην μου πείτε ότι εκτός από το πλαστικό ποτήρι και την ορθοστασία έχουν προσφέρει οτιδήποτε όλα αυτα τα χρόνια του θεσμού οι....<<επαγγελματίες>> που κερδίζουν πραγματικα!

Και ξαφνικα...τα τελευταια χρόνια (ειδικά πέρισι και φέτος) ακούμε για κάτι ποσά....εξωφρενικά και ανεξέλεγκτα που σου σηκώνεται η τρίχα (σε αυτούς που τα πέρνουν σηκώνεται κάτι άλλο)

παραδέχομαι πως οι εξέδρες είναι κάπως ποιό εντυπωσιακές...μετράω τα βεγγαλικά και νομίζω ότι είναι κάπως περισσότερα...ακολουθώ φανατικά τους γάλλους και χαζεύω τις γκριμάτσες τους και το κέφι τους(αρκετό από το κέφι αυτό που μας δίδαξαν στα Γρεβενά) και ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ  γιατί να πληρώνουμε εκατομύρια;;;;;;;;;;;; για κάτι που γινόταν σχεδόν τσάμπα; τι έχει αλλάξει; ποιός είναι υπέυθυνος για το σκληρό ΡΟΚ και το χρήμα που περνάει και φεύγει χωρίς να έχει κέρδος κανένας πολίτης εκτος από τους...μανιταράδες τους σουβλατζίδες και το κατεστημένο των ΚαιGαλεριZενάδων...

ποιος θα ανάψει τις φωτιές φέτος και πόσα θα πάρει γι αυτό;

τι τρώγαμε εκεί μερικά χρόνια πίσω και γιατί ξαφνικά χρειάζεται τόοοοοοοσο πολύ σουβλάκι;

πόσο περισσότερο κόσμο είχαμε στα ανακατωσάρια 2008 από τα ανακατωσάρια 2003;

τι θα γίνει του χρόνου;

πρέπει να απαντήσω στο δίλλημα...πανάκριβα ή καθόλου;

ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΟΥ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2010 (ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ..ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!)ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.000 EURO. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

(ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ  ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΑΔΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ)

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

μερικές ερώτησεις:

πόσες φορές το έσκασε ο Παλαιοκώστας;

ήταν κάθε φορά φιάσκο,ξεφτίλα.ντροπή, κτλ κτλ;

είναι μπάχαλο οι φυλακές αν το σκάσει κάποιος με ελικόπτερο, με τανκ, με αυτοκίνητο, με τα πόδια;

πόσοι υπουργοί παραιτήθηκαν; μήπως παραιτήθηκε κάποιος άλλος;

ποιά ήταν η χειρότερη φόρα;

η πρώτη, η δεύτερη, η έκτη, η εντέκατη;

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Καραμανλής: «Δεν σκέφτομαι εκλογές»
Κυριακή, 22.02.09 
 


Το θέμα των πρόωρων εκλογών έκλεισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

«Δεν μας αφορούν, δεν μας απασχολούν. Δεν σκέφτομαι εκλογές. Τέρμα η συζήτηση αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας σενάρια ανευθυνότητας τα περί εκλογολογίας τα οποία, όπως είπε, διακινεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Κάλεσε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο του 2010. «Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη στάση μας απέναντι στο θέμα αυτό, δεν μπορούμε να παίζουμε με κορυφαίους θεσμούς όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε ότι, «όλα τα άλλα είναι χονδροειδείς ανευθυνότητες που εκθέτουν τους πρωταγωνιστές τους».

Ο πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κρίσης. «Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή, είπε, είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να περιορίσουμε τις αναπόφευκτες συνέπειές της. Αυτή είναι η έγνοια μας, δεν μας αφορούν τα άλλα, είναι άγχος άλλων κομμάτων και ζημιώνουν τον τόπο». Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης με έμφαση ότι, δεν παίζει με το μέλλον του τόπου και πως δεν θα υποχωρήσει σε εφήμερες σκοπιμότητες.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κατάσταση του δημοσίου χρέους, που παρέλαβε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε πολύ υψηλό και είπε ότι είναι μεγάλη πληγή της οικονομίας σήμερα.
Τόνισε ότι τα πέντε χρόνια που βρίσκεται η ΝΔ στην εξουσία έγινε σημαντικό έργο. Τολμούμε τη σύγκριση, είπε ο πρωθυπουργός, και αναρωτήθηκε τί θα γινόταν αν σήμερα με την κρίση είχαμε την ανεργία του 2004.

Ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης έχει απτά αποτελέσματα και πρόσθεσε: Ας μην αφήσουμε τα αποτελέσματα αυτά να επισκιάζονται από την παραπολιτική, τη φημολογία και την ανεύθυνη σεναριολογία.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι οι προκλήσεις δεν αντιμετωπίζονται με λόγια και με νοοτροπίες του παρελθόντος και τόνισε ότι βλάπτει την οικονομία και την κοινωνία η στάση που επέδειξαν πολιτικές δυνάμεις στο πρόσφατο κλείσιμο των δρόμων και νωρίτερα στις ταραχές και πρόσθεσε ότι κάνουν ζημιά όσοι διαγκωνίζονται σε παραχολογία. Ο πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει και να ξεπεραστεί η κρίση.

Ο κ. Καραμανλής αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στην κρίση για την οποία είπε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος και την έκτασή της και τόνισε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε καλύτερη θέση από άλλες στην ευρωζώνη, αφού την ώρα που πανίσχυροι κολοσσοί καταρρέουν και οι απολύσεις στην Ευρώπη παίρνουν χαρακτήρα χιονοστιβάδας η Ελλάδα προβλέπεται να έχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, χαμηλότερο έλλειμμα και χαμηλότερη ανεργία συγκριτικά με την ευρωζώνη. Δεν έχουμε όμως περιθώρια ευελιξίας λόγω του τεράστιου χρέους, το οποίο είναι η ανοιχτή πληγή της οικονομίας, είπε ο πρωθυπουργός, και τόνισε ότι επιλογή του είναι να λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Σημείωσε ακόμα ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και ότι απαιτείται διαρκής ισορροπία ανάμεσα στους αναπτυξιακούς, δημοσιονομικούς και κοινωνικούς στόχους. Απόφασή μας είναι να δώσουμε έμφαση στις ανάγκες του σήμερα χωρίς να υπονομεύσουμε τις αντοχές της οικονομίας, είπε ο πρωθυπουργός. Ανέφερε ότι το τρίπτυχο της πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η ανάπτυξη, η δημοσιονομική εξυγίανση και η στήριξη των ασθενέστερων. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα στήριξης της ρευστότητας στην αγορά με τα 28 δισ. ευρώ, ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως είπε, υπονομεύτηκε. Επιτέθηκε, δε, στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέροντας τα εξής: «Συμφωνεί ή όχι στη μείωση των επιτοκίων, συμφωνεί ή όχι στην πιστωτική επέκταση επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων και αν συμφωνεί γιατί δεν στήριξε το πρόγραμμα;»

Ο πρωθυπουργός, τέλος, αναφέρθηκε στο διάλογο που πραγματοποιείται για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και κάλεσε τους νέους να συνεισφέρουν στο διάλογο αυτό.

e-tipos.com

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ, ΤΑ  ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ...<<ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ>>...(ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ?) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ...

ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΧΩΝ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ!   :)

κανονικά θα έπρεπε να ήμαστε σήμερα όλοι στα σπίτια μας.-

Tο πρόβλημά μας δεν είναι ότι κυβερνήσαμε, το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο που κυβερνήσαμε, αλλά και στον τρόπο που συζητήσαμε για την διακυβέρνησή μας, όταν βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση.-

Κανονικά θα έπρεπε να δηλώνουμε περήφανοι για το έργο μας αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα τα λάθη που σημάδεψαν την περίοδο εκείνη και να προχωράμε μπροστά χωρίς έπαρση, αλλά και χωρίς ενοχές για το παρελθόν.
Δεν κάναμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν περηφανευόμαστε για το έργο μας, αλλά και δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Και κυρίως, δεν ξεκαθαρίζουμε το χώρο μας.

Δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έγινε ποτέ κάθαρση. 

Αισθάνομαι αλληλέγγυα με όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, αλλά όχι με εκείνους σε όλα τα επίπεδα που έφτιαξαν περιουσίες στα χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.-

Συντρόφισσες και σύντροφοι, τα τελευταία χρόνια είμαστε ο ορισμός της πολιτικής ασάφειας και της ανυπαρξίας ενιαίας έκφρασης.

Μιλούσαμε για συμμετοχική δημοκρατία και δεν είχαμε στοιχειώδη δημοκρατία στη λειτουργία μας.


ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

πριν από πόσο καιρό;

τι έκανε κατά την περίοδο στην οποία αναφέρεται;

τι έχει αλλάξει από τότε;

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΕΙΝΑΙ...

Κ ΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ...ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ....

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ (ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ) ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

stop

Δεν μπορώ να φανταστώ ποια άλλα συμφέροντα παρά τα δημοσκοπικά, εξυπηρετει το κόμμα του κ.Παπαθεμελή, που αποδεικνύεται δορυφόρος και όχι διάττων αστέρας.

Είναι όμως εκπληκτική η έλειψη φαντασίας ορισμένων που δεν μπορούν να δούν την διαρροή ψήφων προς τον ΣΥΡΙΖΑ του 8% (που παραδοσιάκα ανεβάζει πολύ τα ποσοστά του σε Ευρωεκλογές)  από το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη ονειρεύονται αντίστοιχο ρόλο για τον κ.Παπαθεμελή και το κόμμα του, του 0.5

Ένα άλλο αστείο σημάδι του καιρού μας είναι πως για να χτυπηθεί η ανικανότητα της κυβέρνησης και της αδιέξοδης φιλελεύθερης πολιτικής της πρέπει  να χρησιμοποιήσουμε ως όπλο ή το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος (με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα για προεκλογική περίοδο)

ή να στηριχτούμε σε έναν ανίκανο αρχηγό με τις καταφανείς ελλείψεις του στην Ελληνική γλώσσα, με τις παλινδρομισεις του και τις γκάφες του, και με την ικανότητα να φέρνει στα πρωτοκλασάτα στελέχη του βλέμμα σαν εκείνο το αξέχαστο του Ε.Βενιζέλου πρός τον επίδοξο γιουρτωτή του.

Άσε που όσοι έχουν μνήμη θυμούνται τις κατηγορίες, τις ύβρις, τις καταγγελίες που εξαπέλυαν προς αλλήλους όλα σχεδόν τα μεγάλα ή μικρά στελέχη μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές (που είναι να απορεί κανείς πως δεν επέφεραν επέμβαση εισαγγελέα)...

Είναι όμως φανερό πως όλα στην Ελλαδίτσα μας γίνονται για την κουτάλα

κανένας ποτέ και πουθενά δεν έχει αφήσει κάτι που νααμφισβητεί το συμφέρον το ατομικό σε σχέση με το συμφέρων της χώρας.

Μάθαμε να ευλογούμε τον Ελ. Βενιζέλο ή τον μεγάλο γέροντα της δημοκρατίας κυριώς για να κρύβουμε τα αιμοσταγή ένστικτα και την παραδοπιστία μας (μου Θυμίζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟ η τις μετάνειες στην <<ιστορική>> ομάδα του θρύλου που η ιστορικότητας τους περιορίζεται στους καταπληκτικούς διακορεσμούς που υπόκεινται στην ευρώπη και στα τσίγκινα πρωταθλήματα τους, μα πάνω απ΄ολα το τρομερό κακό που έχουν κάνει στην χώρα η κοκαλοβαρδινογιανναίοι και ο τρόπος που χρησιμοποιούν τα βόδια που τους ακολουθούν) και να δημιουργούμε έναν τουλάχιστον μύθο στη  χώρα του τίποτα και του ποτέ.

Και φυσικά με εξοργίζει αυτο που εντέχνως αφήνει να εννοηθεί....ότι έτσι είναι ο Ελληνας και δεν αλλάζει... ε λοιπόν εγώ δεν είμαι έτσι και αλλάζω έτσι είστε όλοι εσείς που προσβλέπετε σε άλλη μία αλλαγή εξουσίας για να πάρετε την 6-7ετία που σας αναλογεί...

Α ρε κακομοίριδες θα έρθει η ώρα που θα την πληρώσετε...όχι όμως εσείς αλλά τα παιδιά σας και εκεί πονάει περισσότερο γιατί όταν καταστρέφεις γενειές χωρίς να σε νοιάζει καταστρέφεις και την γενιά των δικ΄ων σου παιδιών...

και έρχεται λοιπόν και κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις αρχικακόμοιρε των κακόμοιρων...δεν θα είναι πρώτος μάγκας ο γιός σου με την porsce εν μέσω σαραβαλακίων γιατί δεν θα έχει κανένας όρεξη να ασχοληθεί αλλά και γιατί στο μικρό παγκόσμιο χωριό μας τελείωσες την βενζίνη...

ελπίζω να βρείς από τώρα ένα καλό υπάκουο γαιδουράκι (ιστορίκο κατικοίδιο) καλύτερο από το γαιδουράκι του δικού μου γιου.

stop στις αγορές...μόνο πρώτης ανάγκης τρόφιμα...κάτω η TFT κάτω η τηλεόραση γενικά...καίει και ρεύμα ακτινοβολεί κιόλας...όχι στην τοπικη αγορά, όχι στην αγόρα γενικώς,

κλείστε τα εργοστάσια, κλείστε τις τράπεζες, καλύτερα άνεργος παρά δούλος (έλα μωρέ οι ΄Ελληνάρες δεν μασάνε εξάλου)

ναί στους κήπους και στους μπαξέδες, ναι στα κατοικίδια,ναι στο περπάτημα και στο ποδήλατο...

κάνεις καλό στη υγεία σου και κακό στους ψεύτες και στους απατεώνες!

Υ.Γ. το έχω ξαναπεί ότι για τα ορθογραφικά μου λάθη φταίνε τρία πράγματα

α. η κεκτημένη ταχύτητα

β.ο αυθορμητισμός και η τεμπελιά μου

γ.και κυρίως οι δάσκαλοι μου στο δημοτικό

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ακούω την είδηση στο (κατά τα άλλα αβανταδόρικο προς την κυβέρνηση) mega...

900 προιόντα συμφωνα με το υπ.ανάπτυξης αυξάνουν τις τιμές τους!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

για 900 προιόντα πρωτης ανάγκης αυξάνεται η τιμή,

για 2400 προιόντα πρώτης ανάγκης ανακοινώνεται πάγωμα της τιμής ΚΑΙ

για 2200 προιόντα πρώτης ανάγκης ΜΕΙΩΣΗ

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...

(ναι μεν δεν δικαιολογείται αύξηση των τιμών εν μέσω κρίσης με τις τιμές των κυσίμων σε πολύ χαμηλά επίπεδα και με τον χαμηλότερο πληθωρισμό από το 1957 και κάτω απο το 1,8%)

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΩΣΤΕ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ακούω τόσα πολλά σχόλια τελευταία...άλλωτε καυστικά, άλλωτε ειρωνικά, υπερβολικά, πολλες φορές παραφουσκωμένα ή ψευδή, καιροσκοπικά σχεδον πάντα, δικαίως κάποια από αυτά...για τις ημέρες και το έργο του Νομάρχη Γρεβενών, του βουλευτή, των υπουργείων, της κυβέρνησης και πραγματικά νοσταλγώ τόσο πολύ τον παλιό καλό καιρό το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ και τους τότε άρχοντες του μικρού μας τόπου.

Σαν τώρα θυμάμαι το προεκλογικό φυλλάδιο(αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε και vcd δώρο) του τελευταίου βουλευτή-υπουργού του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά να δείχνει όλα όσα είχε κάνει, έναν mini απολογισμό.

και τι συμπεριελάμβανε ο αθεόφοβος;

μήπως τις φυλακές...

το ΤΕΙ...

το κέντρο νεοσυλλέκτων...

το ιδιοτικοποιημένο και ανοικτό εργοστάσιο ινοσανίδος...

τις εργατικές κατοικίες...

μήπως τα έργα τις εγνατίας στον νομό μας...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ...

ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ...ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

Α ΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ  ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ....

ΚΡΙΜΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ