Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

αντε κουφαλα νομαρχη οσον αφορα τον πολεμο απο την bloggoσφαιρα την γλυτωσες...και εσυ δημαρχε μου....ο ιεραξ ανακοινωσε οτι θα την κανει για αλλες πολιτειες και δεν θα συνεχισει την διορισμενη προεκλογικη συκοφαντικη τακτικη και πρακτικη του προκειμενου να διωξει την κακια δεξια και να φερει τους σουπερ φερεγγυους του γιωργακη και οτι αυτο συνεπαγεται!!!!

φυσικα σχολια και σχολιανα για την (αγαπημενο του θεμα) εγνατια π.χ. δεν ειχαμε τελευταια.

Δεν τον πειραξε ουτε την ανεφερε την ανακολουθεια και την απατη που εγινε εναντιον του Ελληνικου λαου προεκλογικα με μεγαλη συμετοχη απο τον ιδιο στα τοπικα και οχι μονο δρωμενα.

Δεν το πειραξε που παραιτησαν τον κ.ροβλια για ρουσφετοκαταστασεις αμα τη εγκατασταση του στην καρεκλα . 

Εκανε αβαβα τα επεισοδια στην επετειο του μικρου 15αχρονου αδικοδολοφονιμενου εφηβου αλεξη οπως και ολα τα πασοκοκαναλα που περυσι ειχαν το λιγοτερο 16 ωρες ζωντανες συνδεσεις και που προετρεπαν τον...κοσμο τους να σπασουν και να καψουν  το συμπαν με σκοπο μονο και μονο να διωξουν την ...κακια δεξια!(προς οφελος ποιων αραγε????)

Εκρυψε ενοχα πλην ομως μεθοδικοτατα την πασοκοληστρικη επιδρομη σε ολα τα επιπεδα και την συκοφαντικη και προπαγανδιστικη προσπαθεια να δειξει την χωρα προ της χρεωκοπιας μονο και μονο για δικαιολογησει αυτην την ληστεια, προσπαθεια που επισκιασε ακομα και αυτην την γριπη των γουρουνιων...προσωρινα παντα γιατι η κορυφωση της εεεεεεεεερχεται

(ευτυχως η..πλειοψηφια του λαου- 93% -εκανε εμβολιο κατα της μαλακιας απο πολυ παλια και δεν τον πιανει τιποτα!)

Και ποια ειναι η τοοοοσο τραγικη ειρωνια ,που μπορει ακομα και γελια να φερει παρα την συμπαθεια ολων μας προς τον παθοντα???

πηδηξε λεει συμβουλος του πασοκουπουργου απο το...μπαλκονι γιατι δεν ειχε τους τιτλους για τους οποιους διοριστηκε...ευθυξια, αδιεξοδο τι να πει κανεις....(σας θυμιζει κατι???? τι εγινε το πρωτο θεμα με τον θεμο δεν εχει κανενα ενοχοποιητικο dvd να παζαρεψει που φυσικα δεν εχει δει αυτος ο ανεξελεγκτος χοντρος πρασινοφρουρος που κανει εκπομπη στο μεγαλο πασοκοκαναλο για να κρινει)

Τελικα και οι πασοκοι πηδανε απο τα μπαλκονια με την διαφορα οτι πανε αγαμητοι!!!!!!

ουστ λαμογιο και να μας γραφεις τις εμπειριες σου απο τα εξωτερικα και τον τροπο που αντιμετωπιζουν την κριση οι κουτοφραγκοι...kalo taksidi esy kai h anikeimenikh, opws eixes upoxrewsh, enhmerwsh sou!

δεν πιστευω να μας κανεις καμια εκπληξη κοντα στις δημοτικες και νομαρχιακες εκλογες? εσυ και το κουρασμενο απο τις, οικογενιακες αυτος, υποχρεωσεις αφεντικο σου!

Γιατι σερνονται και απολυσεις παντου οχι τιποτα αλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: