Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009


                                                                    

Κατήγγειλε «μιντιακό κανιβαλισμό» για το θέμα Διώτη

Λάβρος ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατά μερίδας των ΜΜΕ


«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με αφορμή τον χειρισμό του θέματος της πτώσης του συνεργάτη του κ. Διώτη από το κτίριο του Υπουργείου. «Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.
Καλώ όλους να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται.

Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.» κατέληξε ο Υπουργός

απο www.thebest.gr


λεω εγω τωρα...

ελα ρε μιχαλη ειδες τι παθαμε....πωπωπω αυτα τα ΜΜΕ ειδικα το internet καλα το ειπες γιατι η τηλεοραση εκανε γαργαρες!!! α ρε καμπουρη αληταρα πισω εχει η αχλαδα την ουρα...και σερνεται και κριση και απολυσεις....αντε να δουμε το μεγαλο καναλι να δειχνει κινουμενα σχεδια πρωινιατικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: