Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

  • επαναφορα!!!!!!!!!!!!!!!!! της συνεντευξης λέει για τον διορισμο στο...δημοσιο!!!

(καλα ρε τι αλλο θα ακουσουμε αυτοι ειναι πολυυυυυυυυυυυ γελοιοι)

  • πρωτη φορα δινεται επιδομα φτωχιας (κατοχικο!!!!) απο ελληνικη κυβερνηση λεει η υφυπουργος υγειας....

(καλως ηρθες φωφακι αν και δεν εισαι για πολυ απ οτι βλεπω!)

  • ο καραγκιοζαρος φασιστοπασοκοmegaλοεγκριτος δημοσιογραφος με την καμπουρα στον εγκεφαλο σημερα συμφωνησε με τα δικαια αιτηματα των συμβασιουχων και αλλων ομηρων επι ΝΔ και τους ανακοινωσε τα χαρμοσυνα νεα της παρατασης των συμβασεων για μερικους μηνες και...βλεπουμε. δεν τους μαλωσε αυτην την φορα.

εεεεεε αρχιμαλακα της ενημερωσης βγηκε το πασοκ τα εβγαλες τα λεφτα σου...κανε λιγο κρατει γιατι και η γελοιοτητα εχει ορια

  • τι θα ισχυσει για τα τελη κυκλοφοριας και την παλαιοτητα τα κυβικα κτλ?

τιποτα μαλακες ελληνες...βαλτε οοολοι το χερι στην τσεπη γιατι θα χρεωκοπησουμε!!!

  • τι γινεται με την siemens? τι να γινει δλδ? το πολυ πολυ ο λαος να παρει putsos αυτην την φορα!
  • η θωρακιση της χωρας εναντια στην νεα γριπη ποτε θα ξεκινησει γιατι επι ΝΔ δεν ειχαμε καμια συγουρια. αλλα ενταξι μωρε τα φετινα εμβολια τα πληρωσαμε...αντε να ξεκινησουμε γι αυτα που ερχονται του χρονου...η μηπως ετοιμαζουμε την γριπη του μαλακα στα εργαστηρια....αν ειναι ετσι καντε γρηγορα γιατι οσοι πιστεψαν τις εξαγγελιες του γιωργακη δεν την γλυτωνουν!
  • Όπως τόνισε όμως ο Παπανδρέου δεν μπορούν να γίνουν όλα σε 34 ή 100 μέρες και συνεχίζεται η καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων κατά υπουργείο.

ελαααα ρε γιωργακη μην βιαζεσαι ποιος μετραει αλλωστε...μεχρι να μπει το αγγουρι ειναι δυσκολο μετα το ξεχνας...να μην σου πω οτι αρεσει κιολας (αν κρινω απο τον τροπο που αντιμετωπιζουν οι νεοπρασινοφρουροι την πρασινη επιδρομη)

  • ερχονται και οι εκδηλωσεις μνημης του αδικα δολοφονηθεντος μικρου αλεξη...ποιος θα συγκρατησει την εκκρηξη οργης των νεων κατα της κρατικης εξουσιας που εκφραζεται με δολοφονικες πραξεις απο τους εκφραστες της δλδ την αστυνομια στην οποια δεν εχει κανενας πλεον εμπιστοσυνη.
  • και κατι τοπικο...ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο  ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΜΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ?ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΡΑΝΙΑΣ-ΜΕΤΣΟΒΟΥ-ΚΑΤΑΡΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ?)ΧΑΧΑΧΑΧΑ να δεις που οι πασοκοι συνεχιζουν να πηγαινουν απο τα κατσαβραχα....κανενας δεν τους ειπε οτι τωρα που βγηκε το πασοκ  μπορουνε να χρησιμοποιουνε την εγνατια...ετσι δεν ειναι πουπουλοφορε κωλοτουμπακια πασοκακο???



Δεν υπάρχουν σχόλια: