Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

κατι ειχα ακουσει κατι ειχα ψιλιαστει αλλα ειπα πως αν δεν το δω δεν θα το πιστεψω.

Μια άλλωστε από τις πρωτες αναρτήσεις σε αυτο εδώ το ιστολόγιο αφορούσε στα συντεχνιακά συμφέροντα επαγγελματικών ομάδων στην πόλη μας αλλα και αυτή καθε αυτη την κατάληψη του δημόσιου χώρου-πεζοδρομια και πλατείες-από μαγαζατορες που εξυπηρετούσαν μόνο το δικό τους πορτοφολι!!!

με χαρα ειδα επιτελους να ξυλώνονται οι πολυτελεστατες παραγκες του καθε <<καραγκιοζη>> και να αφηνουν χωρο και σε ολους εμας, τους μαλακες μεχρι προσφατα, που θεωρούσαμε οτι εχουμε δικαιωμα να περπαταμε στην πλατεια μας ελευθερα και να ανασαινουμε χωρις να μας πνιγει αισθητικα αλλα και κυριολεκτικα η κακογουστη ασυδοσια!

δεν μπορω να καταλαβω και να ερμηνευσω τις πραγματικες προθεσεις της δημοτικης αρχης, γιατι δεν με εχει πεισει ακομη για το ποσο πραγματικα ενδιαφερεται για τους δημοτες και γενικα για τους ανθρωπους της(πληρώθηκαν αραγε οι σκλαβοι στην βοηθεια στο σπιτι? κατι ακουω και για τους... <<ακριβοπληρωμενους>> δασκαλους μουσικης στο δημοτικο ωδειο!!!) αλλα το αποτελεσμα ειναι θετικο και ακρως ενθαρυντικο (οπως και τα κoλωνακια που εμποδιζουν το παρκαρισμα ελειψει και τροχαιας στην πολη μας αν και ανταισθητικα,λιγοτερο παντως απο το παλιαμαξο του καθε γαιδαρου συμπολιτη μας) και δεν πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι με καθε θετικο...αν και δεν φταιμε εμεις για την καχυποψια μας!

Θα επανελθω και για τα μεταλικα κολωνακια που εχουν καταντησει αναμνηση εκ της οπης που απομενει απ αυτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: