Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

καποιοι μιλανε για το πως υπονομευει ο ενας υποψηφιος για την αρχηγια της Ν.Δ. τον αλλο και κοπτωνται για το...επιπεδο της αναμετρησης αυτων των δεξιων χωρις να μιλανε για το ποιος φταιει για την....καταστροφικη πολιτικη των τελευταιων χρονων!!!αυτα και αυτα μου υπενθυμισαν μια παλιοτερη μου αναρτηση που απανταει και στο ερωτημα για το ποιος φταιει τουλαχιστον στο κομματι που του αναλογει, αλλα και για το επιπεδο της αναμετρησης για τον αρχηγο του κομματος!(μαλακεια εκανε ο καραμανλης...επρεπε να διαλεξει καποιον για να του δωσει δαχτυλιδι και μετα ο...τυχερος να κανει εκλογες και να καλεσει τα μελη και τους φιλουσ να αποφασισουν αν θελουν αυτον για αρχηγο η τον....ΚΑΝΕΝΑ! (η οχι δλδ)


κανονικά θα έπρεπε να ήμαστε σήμερα όλοι στα σπίτια μας.-

Tο πρόβλημά μας δεν είναι ότι κυβερνήσαμε, το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο που κυβερνήσαμε, αλλά και στον τρόπο που συζητήσαμε για την διακυβέρνησή μας, όταν βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση.-Κανονικά θα έπρεπε να δηλώνουμε περήφανοι για το έργο μας αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα τα λάθη που σημάδεψαν την περίοδο εκείνη και να προχωράμε μπροστά χωρίςέπαρση, αλλά και χωρίς ενοχές για το παρελθόν.
Δεν κάναμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν περηφανευόμαστε για το έργο μας, αλλά και δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Και κυρίως, δεν ξεκαθαρίζουμε το χώρο μας.

Δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έγινε ποτέ κάθαρση.


Αισθάνομαι αλληλέγγυα με όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, αλλά όχι με εκείνους σε όλα τα επίπεδα που έφτιαξαν περιουσίες στα χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.-

Συντρόφισσες και σύντροφοι, τα τελευταία χρόνια είμαστε ο ορισμός της πολιτικής ασάφειας και της ανυπαρξίας ενιαίας έκφρασης.

Μιλούσαμε για συμμετοχική δημοκρατία και δεν είχαμε στοιχειώδη δημοκρατία στη λειτουργία μας.


ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;
πριν από πόσο καιρό;
τι έκανε κατά την περίοδο στην οποία αναφέρεται;
τι έχει αλλάξει από τότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: