Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

μερικές μονο  επισημανσεις και σημερα...

  • επιτυχία της κυβέρνησης η λήξη της απεργίας στο λιμάνι, μέχρι την επόμενη (απεργία!!!)
  • μετά την συνάντηση των εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό δήλωσε η γ.γραμματέας: είπαμε στον υπουργό οτι άλλα λέγαν προεκλογικά και άλλα τώρα, είπαν ότι δεν θα πειράξουν τα όρια ηλικίας...ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA λες και απευθύνονται σε μαλάκες!
  • ακόμα να γίνουν οι διορισμοί-παρωδία γραμματέων στα υπυργεία, διαμαρτύρονται οι υπουργοί γιατί δεν μπορούνα να κάνουν την δουλειά τους...(δεν τους αφήνουν μάλλον αν δεν ξεπληρώσουν τα προεκλογικά τους γραμμάτια)
  • συνάντηση είχε λέει ο γιωργάκης με τον σκοπιανεφσκι στα περιθώρια της συνοδου στας βρυξέλας...τι είπαν?...Α! πρότεινε και ένα βιβλίο λέει στην ιστοσελίδα του το...<<βάσανο της ιστορίας>> τι λεει αυτο το βιβλίο, ποιος το έγραψε και ποιες σκοπιμοτητες εξυπηρετεί οχι μόνο η συγραφή του αλλά η πρόταση προς ανάγνωση απο τον litle George!
  • πόσοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην ολιγοήμερη θητεία του χρυσοχοίδη και πόσες επιθέσεις έγιναν και πόσες νέες οργανώσεις δημιουργήθηκαν.τι σχέση έχουν με τους αντιεξουσιαστές της εξουσίας? (πόσες άραγε επί πενταετούς θητείας της σκληρής δεξιάς του Κ αραμανλή???)
  • ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ???(ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΠΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ??? ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: