Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Θ.Ζ.

Ενισχύονται οι ισχυρισμοί ότι και οι άνδρες διάγουν περίοδο εμμηνόπαυσης, καθώς σουηδική μελέτη, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της Βρετανικής Εταιρίας Ψυχολογίας, καταδεικνύει ότι το 1/3 των ανδρών άνω των 55 ετών βιώνουν συμπτώματα όπως έντονη εφίδρωση και εξάψεις.Σε έρευνα που διεξήγαγε η επιστημονική ομάδα και έλαβαν μέρος 1.800 άνδρες ηλικίας κατά μέσο όρο 55 ετών, οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν για την έκταση και ένταση των συμπτωμάτων που βίωναν.Από την επεξεργασία των απαντήσεων προέκυψε ότι τα συμπτώματα ήταν συχνότερα μεταξύ των ανδρών οι οποίοι εμφάνιζαν συμπτώματα σχετιζόμενα με χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης. Σ' αυτά περιλαμβάνονταν μείωση της αντοχής, της δύναμης και της σεξουαλικής τους επιθυμίας και αύξηση του σωματικού λίπους. Στην πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης (αλλά και των επιπέδων της αυξητικής ορμόνης) οφείλεται, επίσης, η μείωση της μυϊκής μάζας και της πυκνότητας των οστών, ενώ η πτώση αυτή συχνά συνδέεται και με συμπτώματα όπως η ανορεξία, η κούραση και η δυσθυμία. Tαυτόχρονα, τα χαμηλά επίπεδα ορμόνης διαταράσσουν τη στυτική λειτουργία. 

Απορώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με το να ζητάς με αυστηρό ύφος την συγνώμη μου θα επαναφέρει την σωστή στυτική σου λειτουργία?

Γιατί μόνο σε μια τέτοια πεποίθηση σου μπορώ να δικαιολογήσω την έπαρση που ξεπετάγεται μέσα από την μικρή προτασούλα στο σχόλιο σου!

Αυτό όμως είναι ένα χαρακτηριστικό που αντιπροσωπεύει και εσένα αλλά και τα φιλαράκια σου (δες κ.δήμαρχο) και αναφέρομαι στην έπαρση (δεν αποκλείω και την στυτική δυσλειτουργία αλλά μόνο λόγω των συπτωμάτων που μπορεί κανείς να παρατηρήσει στον τρόπο που συμπεριφέρεστε και ας μην είναι Σουηδός γιατρός)

Είναι ένα χαρακτηριστικό της γενιάς σας ,όπως και η αίσθηση ότι τελειώνετε σαν άντρες κάτι που σας αναγκάζει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις τελευταίες σας δυνάμεις στην υπηρεσία του <<κοινού συμφέροντος>> μέσα όμως από παλαιοκοματικές, μικροπολιτικές, επαρχιώτικες, λαμογιές.

Και φυσικά πώς ο κοινός νούς και πάνω μπορεί να πιστέψει ότι τα μεγαλόπνοα σχέδια, οι μεγάλες ιδέες, τα έργα και τα προγράμματα έχουν σαν στόχο το γενικό καλό όταν απουσιάζει ο παράγοντας άνθρωπος.

Και δεν μιλάμε για τα αφράτα οπίσθια της κ.ψυχολόγου που ζεσταίνονται υπό την ανοχή του προυσταμένου της, πράγμα που μας δικαιολογεί να σκεφτόμαστε εμείς που δεν γνωρίζουμε, πονηρά, όσον αφορά τις προθέσεις του! Παράγων άνθρωπος είναι όλοι αυτοί που δουλεύουν με την ψυχή τους, που έχουν ανάγκες και δεν πληρώνονται για μήνες και μήνες.Παράγων άνθρωπος είναι οι γονείς των παιδιών στο...δημοτικό!!! Ωδείο που πληρώνουν αδρά το μάθημα. Τα μικρά παιδάκια που τουρτουρίζουν στο κολυμβητήριο για την <<οικονομία>> στο πετρέλαιο και γυμνάζονται με την αμφιβολία της επόμενης μέρας. Οι αθλητές του στοίβου που παλεύουν με τις λάσπες και τα αγριόχορτα (Ο μέγας Πυρσός και ο πρόεδρος του αξαιρούνται γιατί είναι ιστορικό σωματείο και δεν του αρμόζει να γκρινιάζουμε γι αυτόν).Παράγων άνθρωπος είναι οι μαμάδες με τα καροτσάκια και οι παπούδες που θα κάνουν τις βόλτες τους στα πάρκα και όχι το ποσόν που θα χρειαστεί για την...αναμόρφωση τους (όσο μεγαλύτερο τόσο μεγαλύτερη η νόμιμη προμήθεια αλλα και οι όχι και τόσο νόμιμες μίζες).

Και για να κλείσω ξεκαθαρίζω ότι μας αρέσει να κάνουμε αντιπολίτευση στην ανοησία στην αλητεία στα λαμόγια στους κλέφτες και στους ψεύτες.

Τα πράσινα γεράκια ,οι γαλάζιοι μπούφοι, τα κοκκινοπορτοκαλί παπαγαλάκια δεν είναι παρά όρνια που τρέφονται με την βλακεία και την αφέλεια αλλά και την αδιαφορία των ανθρώπων.

ΟΙ μισθοφόροι χρωματισμένοι κονδυλοφόροι και παράγοντες μόνο αηδία μας προκαλούν (πόσο μάλλον αν οι πρακτικές τους, ακόμα και το όνομα τους, μας παραπέμπουν σε γνωστό <<έλληνα>> δικτάτορα που έβαλε την χώρα  στον γύψο επί επταετίαν!)

και...σοσιαλΗστες του πασοκικού μοντέλου δεν πρόκειται να γίνουμε αλλά δεν θα υποκύψουμε και σε λαμόγια που βάφονται με το χρώμα του καιροσκόπου, ωσάν γέρικα τραβεστί που προσφέρουν την κουρασμένη πεολειχία τους για ένα τσιγάρο!

ΤΑ ΜΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...<<ΚΑΡΥΔΙΑ>> ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,ΣΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ.Γερος μαλακοπιτουρας εισαι ,και οχι μονο αλλα και πονηρος και κακος.Ρε κολοπαιδαρα πονηρουλη τα σχολια τα δικα μου γιατι τα διεγραψες? Για ποιο αυστηρο μου μιλας?Συμβουλη εδωσα σε σενα το βλακα διοτι ξερω οτι υπαρχει ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και με τα γραφωμενα σου το μπελα σου θα ευρισκες σε οικονομικο επιπεδο.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ επανεφερε το σχολιο σου παλι για τον ΔΗΜΑΡΧΟ.
Χαρες δεν θελω.Και παλι φιλικα.ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ποιο σχόλιο μου ενόχλησε περισσότερο που τον είπα σαβουρογάμη η που είπα οτι με 1.200.000 το αγοράζεις το πάρκο?
Είναι η δεν είναι απλήρωτοι για πάνω από 8 μήνες οι εργαζόμενοι στην βοήθεια στο σπίτι και ποιος ο ρόλος των ψυχολόγων στο πρόγραμμα?
Αν η απάντηση σε αυτά ειναι πειστική θα ζητήσω γονατιστός συγνώμη και θα παραδοθώ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος?
είανι η δεν είναι απλήρωτοι????
ειναι?
δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εισαι, [δεν ξερω πως να σε αποκαλεσω]πολυ κουτσουρο.Μεχρι προχτες διαβαζα τα σχολια σου και μ αρεσαν και τα επικροτουσα και τα περνουσα και σε αλλα ατομα,το τελευταιο ομως σε εκανε να χασεις τα δικια σου.Τα σχολια σου ειχαν παντα ενα επιπεδο και ειχαν σοβατητα.Αυτο δεν θελω να το χασω γιατι μια φωνη δυνατη εισαι και συμφωνω σε ολα πλην της χυδαιολογιας.Ζ.Θ. Υ.Γ.Τα σχολια μου γιατι τα διεγραψες? Περμενω απαντηση.Υ.Γ.2.Οταν ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ καταγγελια κανει ειναι παντα με ονοματεπωνυμο.Φιλικα.Ζ.Θ.