Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009


&

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του αντιπροέδρου της κ. Gunter Verheugen απένειμε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών τον τίτλο του «Ευρωπαϊκού Προορισμού Αριστείας», European Destination of Excellence (EDEN). Η απονομή πραγματοποιήθηκε την 18η Σεπτεμβρίου 2008 στο πλαίσιο του 7ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ για τον Τουρισμό, στο Μπορντώ, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Γαλλικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» EDEN, προάγουν τουριστικά αναπτυσσόμενους τόπους όπου η εμπορική επιτυχία συμβαδίζει με την κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντικa φέρουσα ικανότητα.......

ρε συ αυτοι οι γαλλοι ειναι μαλακες και ανυπομονοι...

δεν περιμεναν να τελειώσει στο ανηλιο το χιονοδρομιο  (χαχαχαχαχα)....

αλλα τοτε δεν εκανε ακομα τις πτησεις του ο ποπουλενιος ρουφιανος του νομαρχη ιωαννινων που με τις συμβουλες του αλλα και με την ολοκληρωση της εγνατιας (ποια εγνατια ρε καραγκιοζη...αφου ειναι κλειστη ακομα και αλλαζουν το οδοστρωμα εξ ολοκληρου....ωσπου να γινειιιιιι) τους ανοιξε τα ματια και θα μας κλεψουν την πελατεια...(πασοκικο σκεπτικο για τους τροπους αναπτυξης...''κλεψτε τους πελατες απο τον γειτονα!'')

να ρωτησω; ποιο κομμα ασπαζεται ο κ. Καχριμανης?

εχει ρουφιανους και σε αλλους γειτονικους νομους?


Δεν υπάρχουν σχόλια: