Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ – ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ - ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ


Εάν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες μας, τα αισθήματά μας και δεν δεχόμαστε την προπαγάνδα από τα διάφορα παπαγαλάκια, τότε είμαστε ελεύθεροι να σκεπτόμαστε σωστά και να αποφασίζουμε για το μέλλον μας.
Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση δεν μπορεί να επηρεάσει αυτούς που διαθέτουν σωστή κρίση και δεν της ανοίγουν την πόρτα του επηρεασμού. Οποιαδήποτε «πλύση εγκεφάλου» δεν μπορεί να τον επηρεάσει χωρίς τη θέλησή του.
Σε έναν καλά ενημερωμένο πολίτη η προπαγάνδα δεν μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, γιατί ο ίδιος φροντίζει να ερευνά και να είναι υποψιασμένος σε οτιδήποτε του σερβίρετε.
Στην προπαγάνδα γίνεται προσπάθεια να πεισθεί ο πολίτης για ιδέες. Γίνεται προσπάθεια να αλλάξει γνώμη και άποψη και να πιστέψει σε μια ιδεολογία, ακόμη και σε ένα άτομο.
Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση έχει πρόθεση και σκοπιμότητα, ακόμη και υστεροβουλία και δεν διακρίνεται για μια αυθόρμητη ενέργεια επικοινωνίας.
Οι αγώνες και οι νίκες κερδίζονται στο πεδίο της μάχης και όχι στα παρασκήνια, που προσπαθούν κάποιες και κάποιοι να πετύχουν.
Ας τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι οι ικανοί, οι άξιοι, οι αληθινοί υποψήφιοι βουλευτές δίνουν την μάχη τους προτάσσοντας τις αρετές που κουβαλάνε ως άνθρωποι της καθημερινότητας αλλά και ως καταξιωμένοι στην επαγγελματική τους διαδρομή, προτάσσουν τα οράματα τους για να αναπτυχθούν τα Γρεβενα για να ευημερήσει αυτός ο τόπος.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Ας συνετιστούν να σκεφθούν λογικά, ψύχραιμα, νηφάλια, να διαχειριστούν την ήττα τους, για το καλό του νομού μας.

ΠΗΓΗ: greveno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: