Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ!!!

  • Μισοτελειωμένα έργα και απλήρωτους εργάτες συναντά κανείς πίσω από τη σημερινή φιέστα της Κυβέρνησης στην Εγνατία Οδό. Το σίγουρο είναι, πως για ακόμη μία φορά επικράτησε η λογική της βιασύνης της κυβέρνησης να κόψει κορδέλες για καθαρά προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς λόγους
  • Οι εργασίες σε τμήμα της διαδρομής Γρεβενά - Παναγιά, δεν έχουν τελειώσει
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις ευρωεκλογές, στο τμήμα της διαδρομής Γρεβενά-Παναγιά προβλέπεται να κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας για να γίνουν συμπληρωματικά έργα
  • Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί από τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας στους κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να καταδείξει την «αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης» στα μεγάλα έργα.

14-03.2009 Ι.Μαγκριώτης:Είναι βέβαιο πως με τους σημερινούς ρυθμούς χρηματοδότησης ούτε το 2010 θα έχει τελειώσει ο βασικός άξονας της Εγνατίας.

ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΑΝΟΗΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΑΨΑ!!!

ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ!!!

(π.χ. ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΟΜΟΥΣ ΓΡΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 11 ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ 13 ΓΕΦΥΡΕΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2009)

ΚΑΙ...

ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (6ο),ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (2ο), ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΙΚΑΝ ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΕΡΧΕΤΑΙ Τ.Ε.Ι. ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ...

ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Ι ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΕΝΕ...Δειλοί, Μοιραίοι κι Άβουλοι αντάμα,…                                            ΠΟΙΟΙ???

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 10!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: