Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009


                                                      

Πέρασε απαρατήρητη η επίσκεψη λόγω της αδιαφορίας από τους- συντριπτικά- περισσότερους αλλά και λόγω της ντροπής από όσους ενδιαφερόταν.

Και μιλώ για την παρουσία της κ. Δαμανάκη στα Γρεβενά.

Ο λόγος της ,δυστυχώς, έδειξε ότι δεν ήξερε σε πια πόλη βρισκόταν αλλά και η παρουσία των Πασόκων αυτό ακριβώς έδειξε.(ουτε αυτοί ξέραν σε ποιά πόλη βρισκόταν η Δαμανάκη εκείνη την ώρα).

'Ετσι εξηγείται η μικρή συναξούλα κάτω από το δέντρο της μάκας?

Η προηγούμενη συγκεντρωση του ΚΚΕ με τον κ.Χαλβατζ'η παρακαλώ ήταν αντάξια μιας συγκέντρωσης του ΚΚΕ δηλαδη τρεις και ο κούκος αλλα το Πασοκ της πόλης τέτοια κατάντια? στεναχωρέθηκα ειλικρινά.

Περισσότερο με στεναχώρησε η κ.Δαμανάκη και ο λόγος της.

Είναι γνωστές οι ιδεολογικές και κομματικές παλινδρομήσεις της άλλα η σύγχηση αυτή όχι μόνο δεν ήταν γνωστή αλλά άφησε και μία πίκρα στα χείλη.

Μάλλον όμως δεν φταίει μόνο αυτή γιατί ερχόμενη στα επαρχιακά Γρεβενά και ΄λέποντας τόσο λίγο κόσμο μία αγγαρία έβγαλε σε πέρας...οι τοπικοί όμως μεγαλοκομματάρχες δεν την προστάτεψαν καθόλου.

τέλος πάντων κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω ότι η έκκπληξη που θα πάθουν στις εκλογές θα είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φοβούνται...και να δούμε τότε που θα κρύφτουν οι δημοσκόποι τους.

(πόσο ήταν το ποσοστό νίκης της ΝΔ στις φοιτητηκές εκλογές και πόσοι ψήφισαν?)

Υ.Γ.

η ποιό αστεία δηλωση των ημερών...

δεν θα ακολουθήσουμε την Δεξιά στην σκανδαλολογία που εγκαινίασε ο κ. Καραμανλης μέσω του εκπροσώπου του εχθές...(την 3 Ιουνίου 2009 εννοεί!!!!)

χαχαχαχαχα τον μαλάκα σε τι νομίζει οτι απευθύνεται!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όντως έγινε η εκπληξη.Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τους κρυμμένους δημοσκόπους.Ζήτω η πατρίδα,ζήτω η θρησκεία.