Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009


Μετά από έντονες συστάσεις του administrator η συντακτική ομάδα του blog αποφάσισε να δείξει αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τις πολιτικού περιεχομένου (κομματικού) αναρτήσεις.

ένας σημαντικός λόγος είναι γιατί μετά από σχετική σύσκεψη αποφασίσαμε ότι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα (μπορεί να φταίει και το νεαρό της ηλικίας) και μάλλον ότι οι μισοί ανήκουμε στους <<κανένας>> και οι άλλοι μισοί στους <<δεν γνωρίζω δεν απαντώ>>

Αποφασίσαμε επίσεις να μην απαντούμε στις προκλήσεις να μην αντιδρούμε στις πιέσεις και να ασχοληθούμε με θέματα που είναι δοκιμασμένα και προφανέστερα θα προκαλέσουν καλύτερης ποιότητας αντιδράσεις.

Εγκαινιάζοντας λοιπόν αυτήν την πρακτική αφιερώνουμε μια νέα ενότηατ σε όλους εσάς που μας αγαπάτε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ.
θα μας πείτε ποιά είναι η Φαίη;

Ανώνυμος είπε...

θα κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ Γιώργου και Κώστα και όποιος φανεί ποιο εμπαθής κερδίζει ενα κέρασμα
Για να μην πω...ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις σκευτεί ότι μας έχει κάνει όλους..δεξιούς και αριστερούς και μεσαίους (αφου σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς)...ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ η πολιτική του σοσιαληστή Σιμήτη και του ΠΑΣΟΚ τα περασμένα χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

Απολίτικους σίγουρα όχι,μιας και η λατρεία για τη νδ δεν κρύβεται.Αγράμματους πάντως και ανορθόγραφους εμφανώς ναι.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα το κακό είναι ότι σε ενόχλησε το σοσιαληστής για την ανορθογραφία του
( για το ''σκευτει'' έχεις δίκιο τι να πω...ελπίζω το ΠΑΣΟΚ όταν βγει να επιβάλει τους λατινικούς χαρακτήρες στην γραφή...sta greeklish ime emfanos kaliteros)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ κ.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ (ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ)ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.ΤΟΣΚΑΣ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
ΕΛΕΟΣ...
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο κ.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 2ης ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ( ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ . (ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ). ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ....

18 Μάρτιος 2009 9:13 μμ

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν μας χέζεις με τον Δασκαλόπουλο...μαλλον το κάνεις για να τον συμπαθήσουμε...γνωστές πρακτικές του ΠΑΣΟΚικου παρελθόντος
χαχαχαχα
ο δασκαλόπουλος ειναι μαλάκας!!!!
ο δασκαλοπουλος ειναι μαλακας!!!!
ο δασκαλοπουλος ειναι μαλακας!!!!
(ευχαριστήθηκες τώρα?)