Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δεν με εξεπληξε, οφειλω να ομολογησω, οτι ο βουλευτης μας εσπευσε να δωσει τα συγχαρητηρια του στους σπουδαστες της ΔΑΠ που...κερδισαν τις εκλογες προχθες στο...ΤΕΙ της πολης μας.

Αλλωστε ειναι ο περισσοτερο μαριονετα πολιτικος που εχει περασει απο τα Γρεβενα και ευθυνη γι αυτο φερνει συγουρα ο ιδιος αλλα και οσοι τον ψηφισαν ενω ηξεραν για τι προκειται!
Οσο για τους υπολοιπους που δεν τον ηξεραν αλλα τον ψηφησαν...τι να πω...μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι...γενικως.
Για να επανελθουμε ομως και παλι στην...σπουδαστικη κοινοτητα της πολης...συγχαρητηρια...καταφερε να κανει αισθητη την παρουσια της και παλι στα δρωμενα της μικρης μας πολιτειας με την ανυπαρξια της.
Εκτος αν οι νεοι φερελπιδες αυριανοι επιστημονες πιστευουν οτι αγωνιζομενοι με τα χρωματα της ΔΑΠ η της ΠΑΣΠ η δεν ξερω τι (απαξιω να μιλησω για τις αριστεριστηκες εσωεξωκοινοβουλευτικες φοιτητικες παραταξεις το εργο των οποιων και γνωστο ειναι και πολυδιαφημισμενο) καταφερνουν να κανουν αισθητη την παρουσια τους.
Ας ειναι καλα ο βουλευτης μας που τους εκανε την χαρη να τους δωσει μια αναρτηση δημοσιοτητας στα <<δημοφιλεστερα ιστολογια>> των Γρεβενων.
Αν ειναι να εχουμε αυτο το κερδος απο τους σπουδαστες μας...να μας λειπει το βυσσινο και ας μου μεινει η γκαρσονιερα αδεια. Ετσι κι αλλιως τα μοιραζομαι με την εφορια...
Α ρε Αθηνά στερεψε η σοφια σου οταν περνουσες απο τα Γρεβενα!