Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να μείνω μακρία από τα γεγονότα τα προεκλογικά και κυρίως τα μετεκλογικά.
Με την λίγη αυτή φαιά ουσία που μου απομένει θεωρούσα και θεωρώ πως ο Ελληνικός λαός ο...χιλιοτραγουδισμένος δεν είναι και τόσο άξιος εμπιστοσύνης, όσο κόπτωνται να μας παρουσιάζουν τα φασιστοκάναλα της διαπλοκής και της αλητείας. Και δεν είναι δα τα μηνύματα που δίνει με την ψήφο του αυτά που διατείνονται οι άρχοντες της σαπίλας και της χούντας που ανέθρεψε το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ κυρίως αλλά και της ΝΔ κατά δεύτερο λόγο και αυτό λόγω ανικανότητας να ακολουθήσει του ινστρούκτορες της λαμογιάς (πως να ξεχάσουμε το σκληρό ροκ του Λαλιώτη αλλά και το τρελό φαγοπότι του 'Ακη...δεν θα λαικίσω άλλο θυμίζοντας γεροντοέρωτες , ροζ βίλες , εξώγαμα άλλα δεν θα θυμηθώ εγώ από την πλευρα μου, γιατί πονάει, ευχαρηστήρια στην μαμά USA και Ελληνικές σημαίες που πήρε ο αέρας).
Όσο για την διακυβέρνηση Κωστάκη; Φάνηκε τόσο αδύναμη στις λυσαλέες επιθέσεις των σκυλιών του πολέμου και στις ασύμμετρες απειλές (Το πιάσατε το υπονοούμενο η να το γράψω και στα Τούρκικα;) που και πολύ άντεξε.
Αυτό όμως που με αηδιάζει, δεν αντέχει το στομάχι μου και με ενοχλεί, είναι να διαβάζω άρθρα του τύπου φταίνε όλοι οι άλλοι, μας φάγανε και τέτοια.
Άσε το αστείο του να προσπαθούνε να μας πείσουν ό,τι ο ΓΑΠ είναι μόνο ηλίθιος και δεν μας πρόδωσε. Να μας πούνε πως έιναι βλαμένος και ό,τι έκανε το έκανε λόγω της τεράστιας ανικανότητας και αχρηστίας που προέκειψε από την μικρομυαλιά του και όχι ό,τι ήταν γρανάζι μίας κομπίνας προσχεδιασμένης για να παραδώσει την χώρα στο ΔΝΤ και να την ξεπουλήσει συμπαρασύροντας σε ένα άσχημο παιχνίδι την Γερμανία και ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση.
Όσο για Διαμαντοπουλίτσες και Ραγκούσιδες Βενιζέλους ο...λαός τους τους έκρινε και...μετακόμησε σύσωμος στον Τσίπρα πετώντας ουσιαστικά την μάσκα του σοσιαληστή που έτσι κι αλλιώς ο Γιωργάκης την κατάντησε σαν την παρθενιά της Τσιτσιολίνας.
Επιτρέψτε μου φυσικά να μην εμπιστεύομαι αυτόν τον λαό πρωταθλητή της κωλοτούμπας που ψήφισε για να τρώω στην μάπα όλους τους καραγκιόζηδες όλα αυτά τα χρόνια.
Υ.Γ. σας...παραπέμπω σε όλες τις δηλώσεις που ΘΑ κάνει από δω και πέρα ο χοντρότερος όλων σε δέμας και τρόπους άλλα και σε πολιτικό και όχι μόνο σκεπτικό χερ Πάνγκαλος και δηλώνω ότι συμφωνώ με τις περισσότερες (δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω στην πεποίθηση του ότι αυτή την φορά η κ. Μέρκελ και η πατρίδα τους δεν θα ξαναπάρουν τα αρχίδια μου)