Τρίτη 29 Ιουνίου 2010


ανακοινωθηκαν τελικα ,οπως ειχε δεσμευτει η κυβερνηση πριν τις εκλογες εξ ου και η νικη τελικα , αυξησεις αρκετα παωω απο τον πληθωρισμο αλλα και επιδοματα προς τους οικονομικα ασθενεστερους.

εκατομμυρια, δισεκατομμυρια ευρω θα μοιραστουν σε ολους μας!


ΑΝΤΕ ΡΕ...ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ

http://polldaddy.com/poll/3403701
  • τα ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα...
  •  τα αρχαία ελληνικά είναι πλέον μία νεκρή γλώσσα...
  • το πέρασμά της δασκάλας κα Νικοπούλου από τα σχολεία στα Πομακοχώρια ήταν ατυχές γιατί δίχασε την τοπική κοινωνία...
  • από την Α΄ και τη Β΄ Δημοτικού τα παιδιά θα μαθαίνουν αγγλικά για να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και άλλες γλώσσες εκτός από την ελληνική...
  •  σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ λίγοι άνθρωποι μιλάνε ελληνικά...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010




ο παπαγαλος ξεπληθηκε, εβγαλε τα χρωματα του πολεμου και εγινε και παλι περιφανο??? γερακι που μπορει να αγαπα και δεν εχει μισος στην καρδια του....προσωρινα ομως μην ξεγελιεστε...ερχονται και παλι εκλογες και ο παπαγαλος ειναι παντα ετοιμος να βαλει την πολεμικη του στολη και να αρχισει τα γνωστα του κροξιματα που ειχαν σαν αποτελεσμα την καταντια μας!


τι δηλωσε ο υπερτατος coach ολων των εποχων για τους πανηγυρισμους του με τους παικτες στα γκολ της νικης της ομαδας του?

"Me gustan las mujeres"


"πεθανε" κρυμενος κατω απο τους μουσαμαδες μεσα στον καυσωνα κυνηγοντας το ονειρο!

μαλλον εκει που παει θα ειναι καλυτερα απο εκει που θα καταληξουν οι συντροφοι του...(θα ελεγε ενας χοντρος βολεμενος μαλακας νεοελληνας που αφηνει τη ζωη του ερμαιο του καθε ξεπλημενου αγαμητου-ετσι δεν σας λεει ο υπουργος σας-βορειοευρωπΕου).


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ενα απο τα μεγαλα καρκινωματα, κατα την γνωμη μου, στην πατριδα μας τα τελευταια χρονια, ειναι η τηλεοπτικη και οχι μονο δημοσιογραφια.

ειναι τοσο φασιστικες οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν τα καναλια και οι καναλαρχες τους, με  αχυρενια, κανονικα υποχειρια, τους υπαλληλους τους δημοσιογραφους, που καταφερνουν να πειθουν την μαζα οτι ειναι ηλιθια, πειθοντας προτιστως και με μεγαλη επιτυχια τους ιδιους τους δημοσιογραφους αλλα και τους εαυτους τους!

για γελια και για κλαματα ηταν χθες το βραδυ η αντιδραση του πανελ στο μεγαλο καναλι κατα την διαρκεια των ειδησεων, αλλα κυριως της κυριας ολγας που κοντεψε να παθει εγκεφαλικο οταν ζητησε να παρεμβει ο υπουργος εργασιας, ουσιαστικα για να τους μαλωσει ολους που, αν και ψελιζοντας , εκαναν κριτικη στον εξαμβλωματικο τροπο με τον οποιο χειριζεται τις εργασιακες σχεσεις η κυβερνηση (της πλακας ) του.

ενδιαφερουσα θα ειναι και η, για αλλη μια φορα, θρασυτατη κωλοτουμπα των α(θ)λητικων δημοσιογραφων στα οσα θα σχολιασουν, μετα την νικη της εθνικης μας στην αφρικη!

εχω να προτεινω, κλεινοντας, αν καποιον εκπροσωπει το 40, 45% που στις δημοσκοπησεις ψηφιζουν τα δυο μεγαλα κομματα (περιπου στο 55-60% ειναι οσοι θα ψηφιζαν ενα κομμα απο τα 5-6 που μας δουλευουν ετσι κι αλλιως) να σταματησει να βλεπει τηλεοραση και να μην διαβαζει εφημεριδα γιατι ειναι ενας απο αυτους που η χουντα και ο φασισμος εχει καψει το μυαλο τους μεσα απο αυτην και δεν μπορουν να την χειριστουν.

παω να δω τον καραγκιοζη και θα δωσω και ενα ευρω περισσοτερο απο περισι γιατι ειμαι μαγκας ελληνας και τους εχω χεσμενους τους τρεις και τους φιλους τους.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε το ξεβράκωμα του σημερινού συστήματος. Ένα σύστημα που βάπτιζε προοδευτικότητα και ανάπτυξη της μίζες, τις προμήθειες, τα σκάνδαλα, την διαπλοκή και την διαφθορά. Το σύστημα που βάπτιζε «πνεύμα και νοοτροπία πρωταθλητή» τα κάλπικα πρωταθλήματα και τις παράγκες την χειραγώγηση του συστήματος, τον έλεγχο των μίντια, τις κατευθυνόμενες διαιτησίες. Μπορεί για χρόνια το σύστημα να κατάφερνε να αποκοιμίζει την κοινή γνώμη, να την ξεγελάει και να την εξαπατά, να την κατευθύνει ρίχνοντας λάσπη σε όποιους έλεγαν την αλήθεια, κατηγορώντας τους και περιγελώντας τους ως γραφικούς. Μπορεί για δεκαετίες ολόκληρες το σύστημα να κατάφερνε να κρύβει τον βόθρο που έχτιζε καθημερινά, ένας βόθρος, όμως, που έσπασε και αποκάλυψε το περιεχόμενό του. Περιεχόμενο που αντιστοιχεί και αντικατοπτρίζει την λεγόμενη «καλή κοινωνία», τους επιχειρηματίες, τους δημοσιογράφους, το δικαστικό σύστημα και τους πολιτικούς, τους δημόσιους λειτουργούς και πολλούς ακόμη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ανθρώπου που συνδύασε το όνομά του με τους δεκάδες τίτλους που κατέκτησε η ομάδα του στην Ελλάδα τα τελευταία 14 χρόνια. Ο Σωκράτης Κόκκαλης του Ολυμπιακού. Ένας άνθρωπος που πλέον καλούν ανοιχτά στις εξεταστικές για το μέγα σκάνδαλο της Siemens, με την Intracom να είναι «αδερφή» εταιρεία του γερμανικού κολοσσού που έχει χρημάτισε εκτεταμένα το σύνολο του πολιτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες, μοιράζοντας μίζες εκατομμυρίων σε δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και εκατοντάδες δημόσιους λειτουργούς. Η πλήρης απογύμνωση του συστήματος, ενός συστήματος που χρεοκόπησε, ενός συστήματος που χρησιμοποίησε ως όχημα και κάλυψη τις ομάδες του ΠΟΚ και, κυρίως, Ολυμπιακό και ΠΑΟ για δεκάδες άλλες περιπτώσεις και οικονομικές δραστηριότητες.

Φυσικά το σύνολο των μίντια, ιδίως στον αθλητικό χώρο, δεν βρίσκει ενδιαφέρον θέμα το ότι κλήθηκε στην εξεταστική επιτροπή ο παράγοντας που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εγχώριων τίτλων τα τελευταία 15 χρόνια. Σιωπή των συνενόχων.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ. Μια ομάδα που ουδεμία σχέση έχει με εθνική υπερηφάνεια ή την αντιπροσώπευση της πατρίδας μας στο ποδόσφαιρο, αλλά αντιπροσωπεύει επάξια την λειτουργία ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού τα τελευταία 50 χρόνια. Αθλητές που παίζουν βασικοί μάλιστα με μέσο και ύστερα από υποδείξεις, με την υποκρισία πολλών να μην έχει προηγούμενο, μιας και υποδύονται τους έκπληκτους και τους οργισμένους μη αντέχοντας την εμφάνιση μιας ομάδας που κατέρριψε όλους τους νόμους του ποδοσφαίρου. Με αθλητές να παίζουν βασικοί, χωρίς να έχουν παίξει ποδόσφαιρο εδώ και 3 χρόνια, με άλλους αθλητές να προτιμώνται και φυσικά να γίνονται περίγελος σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ίδια λογική που χρεοκόπησε το κράτος και το δημόσιο τομέα, χρεοκόπησε τώρα και την εθνική Ελλάδος.


Το άρθρο είναι από το μέλος του ultraspaok.gr τον ΄΄Μονομάχο΄΄και ειχε μια αλλη φωτογραφια αλλα θεωρησα ποιο...κατατοπιστικη αυτη...με τον κ. σωκρατη και εναν αλλο γνωστο...ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει....

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010


δεν μπορω να πω οτι δεν το περιμενα η οτι επεσα απο τα συνεφα βλεποντας τον ''κ.'' αντωναρο και τον ''κ.'' κουλουρι να μαλακιζονται μπροστα στην φατσα μας οταν κατα λαθος παρακολουθησα την εκπομπη του ''κ.'' τριανταφυλοπουλου και εμεινα για να σπασω πλακα μιας και εχω αρκετα προβληματα για να βλεπω πως σφηνωσε το σκατο στο εντερο ενος ακομα παραξενου ασθενους στο greys anatomy!

τοσο καραγκιοζηδες ομως πολιτικοι εστω και αν ειναι κουρασμενοι αμφιθυμοι και τρομοκρατημενοι απο την μια μερια οσο αποτυχημενοι στραβοχυμενοι τσαμπα μαγκες απο την αλλη, δεν μου αξιζουν.

εγω δεν ψηφισα ουτε συμμετειχα σε διαδικασιες που εφεραν στη επιφανεια τετοιους φελους ουτε σε τετοιες που να τους δικαιωνουν!

ξαναγυρναω λοιπον στην ξενη  ιατρικη  σειρα για να δω εναν γεροξεκουτη που δεν μπορει να γαμησει και μια τελειωμενη απο χρονια γρια ξεπετσιασμενη  να πολεμουν και οι δυο το αναποφευκτο, δηλαδη το ξεφωνισμα...μα για μια στιγμη...κατι τετοιο εδειχνε και ο μακης....γαμωτο τελικα μια αντιγραφη ειναι και αυτο...κακης ποιοτητας μαλιστα

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

by kyriakos

Η ώρα είναι 01:15 τα μεσάνυχτα. Στην τηλεόραση του SKAI, μόλις ξεκινάει το 4ο δεκάλεπτο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ολυμπιακού και του παναθηναϊκού που διεξάγεται στο γήπεδο του ΣΕΦ!! Δεν μπορεί πλάκα μας κάνουν και μας το δείχνουν σε επανάληψη, αναρωτιέμαι... Τσιμπιέμαι και τι να δω; Καλά βλέπουν τα μάτια μου!! Ο αγώνας διεξάγεται ζωντανά με πολύωρη καθυστέρηση λόγω της πολεμικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν τα παιδιά του Πειραιά. Εντάξει τώρα ησύχασα. Δικαιολογημένη αυτή η καθυστέρηση. Η ομάδα του Δημοσίου παίζει. Η ομάδα των αδερφών Αγγελόπουλου. Η αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων Βουλευτών που έφεραν τη χώρα ένα βήμα προτού την οικονομική καταστροφή. Είναι δυνατόν εσύ Έλληνα φίλαθλε να ενοχλείσαι που το παιχνίδι διεξάγεται αυτή την ώρα; Το Ελληνικό μπάσκετ σαν γνήσιος πλέον οίκος ανοχής, άναψε τα "κόκκινο" φωτάκι του και είναι πάντα ανοικτός για τα παιδιά του Πειραιά... Μπείτε, φάτε, πιείτε, πηδήξτε και μόλις τελειώσετε ενημερώστε και τον κύριο Βασίλη Οικονομίδη, να έρθει να καθαρίσει... Τον λογαριασμό μπορείτε να τον βάλετε στο τιμολόγιο της ΔΕΗ να τον πληρώσει ο Ελληνικός λαός...

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

σε ατυχεις δηλωσεις, που οφειλονται στο γεγονος οτι η νεα διακυβερνηση της Ουγγαριας δεν θα μπορεσει να εκπληρωσει τις προεκλογικες της δεσμευσεις αλλα και προκειμενου να πεισει την κατα τα αλλα ισχυρη πλειοψηφια της για τα αυστηρα μετρα για να επιτυχει δημοσιονομικη προσαρμογη, οφειλονται η πτωση του ευρω και η εμφανηση των λυκων που κατασπαραζουν εδω και μηνες την δικια μας χωρα!!!

μηπως σας θυμιζει κατι?

Υ.Γ.τουλαχιστον αυτοι οπως και ο george την γλυτωσαν την πτωση του αεροπλανου αντιθετα απο τους Πολωνους ομολογους τους!!!!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

δεν ειμαστε ολοι ιδιοι





apo to gr.evena


και κατι για να γελασει λιγο το χειλακι μας!

κολησε ο καρατζαφερης φασισμο και στο skai και την ελληνοφρενια!???

πως αλλαζουν τα πραγματα σε 6 μηνες!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

το υποψιαζομαστε αλλα δεν ειμασταν συγουροι μεχρι να ερθει να το επιβεβαιωσει το gossip-tv(στο aetos-grevena.blogspot.com το διαβασαμε) οτι τελικα η eurovision ειναι επικερδης για την ΕΡΤ και για το ελληνικο δημοσιο κατ'επεκταση, και οτι οποιοι ειναι εναντιον της διοργανωσης απο το κρατικο καναλι η ειναι ασχετοι η ΛΑΜΟΓΙΑ!(ποιοι χανουν απο τις τρομερες τηλεθεασεις και το τεραστιο διαφημιστικο κομματι αραγε ?)

Πολλά έχουν γραφτεί για το κόστος της Eurovision από την κρατική τηλεόραση και τα χρήματα που έχουν σπαταλήσει προκειμένου η χώρα μας να είναι στην πρώτη δεκάδα τα τελευταία χρόνια. Το gossip-tv σας αποκαλύπτει σήμερα με αριθμούς και ονόματα τους προϋπολογισμούς από το 2005 έως και σήμερα... Η Έλενα Παπαρίζου το 2005 «στοίχισε» στην κρατική τηλεόραση 900.000 ευρώ, ωστόσο η πρωτιά απέφερε έσοδα 2.230.000 ευρώ. Το 2006, η Άννα Βίσση «στοίχισε» 5.575.000 ευρώ μιας και ο μουσικός διαγωνισμός γινόταν στην χώρα μας, στο ΟΑΚΑ, αλλά τα έσοδα από τους χορηγούς και τις διαφημίσεις ήταν 7.280.000 ευρώ.
Το 2007, ο Σαρμπέλ «στοίχισε» στην κρατική τηλεόραση 1.442.000 ευρώ και τα έσοδα δεν ξεπέρασαν το 1.000.000 ευρώ. Αντιθέτως την επόμενη χρονιά η Καλομοίρα στοίχησε στο Ελληνικό δημόσιο 1.000.000 ευρώ και απέφερε κέρδος περισσότερο από το 50%, αφού τα έσοδα ήταν πάνω από 2.000.000 ευρώ. Το 2009 ο Σάκης Ρουβάς, η ομάδα του, το πρόμο τουρ και ο τελικός κόστισαν 1.200.000 ευρώ με τα έσοδα όμως να φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ. Όσο για τη φετινή συμμετοχή, ο Γιώργος Αλκαίος «κόστισε» 600.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα αναμένεται να κοινοποιηθούν σε ένα μήνα.

παμε...κατα διαολου

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010